Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoorsteenbrand rijtjeswoning Middelburg

Toegevoegd: 29-04-2020, 15.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is vanmiddag met spoed uitgerukt nadat bij een rijtjeswoning in Middelburg een schoorsteenbrand was ontstaan.


De brand in de woning aan het Kuipers-Rietbergkwartier werd rond 14.10 uur gemeld. De brandweer rukte vervolgens uit met een tankautospuit en een ladderwagen. De brandweer was snel ter plekke en is nu bezig met het bestrijden van het incident. Ook de politie kwam poolshoogte nemen.

De brand bleef beperkt tot het rookkanaal. Dit is door de brandweerlieden geveegd met behulp van de ladderwagen en een ramoneur. Bij de brand raakte niemand geownd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ waar rook is (30-4-2020 om 08:57)
Nee.. Er is gevraagd rekening te houden met het weer, juiste soort hout, etc. Er zijn mensen afhankelijk van alleen een open haard, omdat er geen gasleiding ligt! En de overheid import scheepsladingen vol met hout voor de biomassa leugens!
waar rook is, is kanker (29-4-2020 om 17:10)
Was er niet opgeroepen door de overheid om i.v.m. corona en luchtwegproblemen de open haard juist NIET aan te steken ? Ik vind dit maar asociaal, en dat ze geeneens op tijd een schoorsteenveger laten komen ronduit onverantwoordelijk.
Cookie-instellingen beheren