Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Brandweer spoelt riool vanwege vreemde lucht

Toegevoegd: 29-04-2020, 22.03 uur
Brandweer spoelt riool vanwege vreemde lucht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - De brandweer van Sint-Annaland heeft woensdagavond de riolering gespoeld nadat diverse meldingen waren binnengekomen over een vreemde lucht.


De vreemde lucht werd rond 20.15 uur gemeld vanuit de Crooswijck. De brandweer werd vervolgens zonder spoed ter plekke gestuurd om een nader onderzoek in te stellen.

Volgens de brandweer was in meerdere woningen sprake van een hinderlijke lucht en is daarom het riool gespoeld met water.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (30-4-2020 om 17:38)
@ lia, lijkt mij ook.. waarschijnlijk drugsafval wat ze gewoon door het riool spoelen ipv de vaten ergenst te dumpen. Zo is de kans dat ze gepakt worden een stuk kleiner. Je hoort de laatste wel vaker dat er een “vreemde” lucht uit het riool komt, misschien dat het tijd wordt om dat te gaan onderzoeken ipv alleen het riool te spoelen?
lia kroon schoonooghe (30-4-2020 om 10:30)
ilegale lozing wat anders
Cookie-instellingen beheren