Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehond beet arrestant Burgernetactie Hulst

Toegevoegd: 30-04-2020, 09.27 uur - Update: 30-04-2020, 15.02 uur
Politiehond beet arrestant Burgernetactie Hulst
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HULST - De persoon die gisteravond in Hulst werd opgepakt na een Burgernetactie, had de plaats van een ongeval verlaten en reed in een auto met gestolen kentekenplaten. Dat meldt de politie.


Agenten werden rond 20.05 uur naar de kruising van de Liniestraat met de Keldermanstraat gestuurd nadat daar een aanrijding had plaatsgevonden met een vermoedelijk gestolen auto. De twee inzittenden waren direct na het ongeluk weggelopen maar een getuige kon de politie meer vertellen over de bestuurder en zijn passagier. De twee jongens bleken bekenden van de politie en die ging in de omgeving naar de twee op zoek.

Eén verdachte, een 16-jarige jongen, werd al snel in de omgeving aangetroffen en aangehouden. De ander bleek wat lastiger te achterhalen. Daarom werd rond 20.25 uur een Burgernetbericht verspreid met de oproep om uit te kijken naar deze lange jonge man. Na een tip ging een politieagent met zijn diensthond naar de voortvluchtige op zoek bij een bosgebied. Daar werd aan de hand van een geurspoor de 17-jarige jongeman aangetroffen onder de struiken. Bij zijn aanhouding werd de verdachte in een arm gebeten, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
floefje (30-4-2020 om 16:00)
Prima,dat zou de hond meer moeten doen en dan goed doorbijten.
Jan Janse (30-4-2020 om 11:08)
Waar moet ik zijn om een lekkere biefstuk af te geven voor Zorro?
willem (30-4-2020 om 10:44)
prima gedaan--extra kluif voor zorro. mooie reminder voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren