Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 89 km

Kindje (4) omgekomen bij ongeluk landbouwvoertuig

Toegevoegd: 30-04-2020, 12.51 uur - Update: 30-04-2020, 14.56 uur
Foto 6 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rechten van het kind (2-5-2020 om 07:09)
@ vlinder, natuurlijk is er verdriet en zou het niet beter zijn anderen dat ook te besparen ? dat gaat niet door de discussie te vermurwen omdat er verdriet is. kinderen hebben recht op een veilige omgeving, ongeacht. ALLES. landbouwvoertuigen horen daar niet in thuis. ouderen zouden hen daar ACTIEF tegen moeten beschermen, niet repressief door de discussie monddood te maken wegens de te verwachten resultaten van het niet onder ogen durven of willen komen van.
Vlinder (1-5-2020 om 19:14)
@ rechten van het kind. Wat een ACHTERLIJKE REACTIE !. Een kind is ineen onbewaakt ogenblik verdwenen! Zeker kindjes van die leeftijd !! U weet net als ik niet hoe dit vreselijke drama heeft kunnen gebeuren maar het feit blijft dat het kind er niet meer is. verschrikkelijk!!!!!! Wat mij boos maakt is uw commentaar Bah! Naasten van deze familie lezen ook dit hé daar wel eens bij stil gestaan??? Hoe denk je dat dit overkomt op hun. Denk in het vervolg eerst na voordat je een reactie plaatst.
rechten van het kind (1-5-2020 om 11:03)
elk jaar wel 1 of meerdere van dit soort gavallen. ik snap het niet, men zou toch moeten besteffen dat landbouwvoertuigen en peuters/kinderen niet samen gaan ? ik kan me gewoon niet voorstellen dat je dit niet ten koste van alles probeert te voorkomen. kinderen horen niet op een boeren terrein om een duidelijke reden die nu zeer pijnlijk weer eens onderstreept wordt. hoe vaak gaat dit nog voorkomen ? hoe vaak voordat men niet meer kan spreken van een ongeluk maar gewoon nalatigheid of halstarrige domheid met de dood tot gevolg ? en wat is het verschil met normale voertuigen op de weg ? ik bedoel als je op de weg met je auto een kind doodrijd heb je toch een veel groter probleem...waarom die rechtsongelijkheid ?
Henk Reeders (30-4-2020 om 22:38)
Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.
Archaios (30-4-2020 om 18:07)
Wat een zware slag. Wie zal ooit het peilloze verdriet begrijpen dan degene die het meegemaakt heeft. Kracht van God toegewenst om dit te dragen.
johanna stoutjesdijk (30-4-2020 om 17:22)
hier zijn geen woorden voor , ik kan alleen maar sterkte wensen , met dit vreselijk verdriet voor ouders en verdere fam.
Cookie-instellingen beheren