Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 158 km

Kindje (4) omgekomen bij ongeluk landbouwvoertuig

Toegevoegd: 30-04-2020, 12.51 uur - Update: 30-04-2020, 14.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een ongeval in Arnemuiden is vanmorgen een 4-jarige kindje om het leven gekomen. De politie gaat uit van een noodlottig incident.


Het ongeval vond volgens de politie rond 11.40 uur plaats op de Derringmoerweg, vermoedelijk op een boerenerf. Volgens de politie was sprake van een noodlottig ongeluk met een landbouwvoertuig.

Er wordt op dit moment nog onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeluk. Het erf is door de politie afgezet met rood-witlint.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (6-5-2020 om 21:33)
@rechten van het kind, ik kan me ook wel vinden in de strekking van je betoog Hoewel het wel wat bot uit je strot komt ;) Feit is, dat dit elk jaar wel weer gebeurd, hoe triest ook BLIJF WAAKZAAM ALLEMAAL
Marie (3-5-2020 om 15:20)
@rechten van het kind; Wat een achterlijke reactie zonder respect! Nooit gehoord van een ongeluk zit in een klein hoekje. Een seconde en je leven is totaal anders en wordt NOOIT meer hetzelfde. Wie bent U om te oordelen?? Zeker nog nooit iets meegemaakt? Of volmaakt misschien? Stay Home en ga bij Uzelf te rade,,,,,,,
Ilona (2-5-2020 om 23:52)
Heel veel sterkte toegewenst! Zo geen woorden voor! Bid voor jullie @rechten van het kind. u reactie is echt bizar.Dit lieve kind woonde daar.
een inwoner (2-5-2020 om 11:36)
Beste rechten van het kind .Ik vind deze reactie verschrikkelyk erg bizar Lieve vader en moeder van dit mooie jongetje en Oom en verdere fam gecondoleerd met het grote verlies van jullie kindje We bidden voor jullie Veel sterkte
Jan B (2-5-2020 om 09:10)
@Beste rechten van het kind……….. Uw schrijven is in deze zeer ongepast en van een zeer bedenkelijk niveau.
@ rechten van een kind (2-5-2020 om 08:43)
Misschien hadden die kleine z'n ouders, hem bij de geboorte maar af moeten staan, focus op het boerenbedrijf, geen opvolgers maken... Ja, u heeft echt de oplossing voor een hardwerkend boerengezin!
Cookie-instellingen beheren