Weerbericht:
Vrijwel overal droog en geleidelijk meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ernstig gewond Meiveldpad Middelburg

Toegevoegd: 30-04-2020, 16.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een man is vanmiddag ernstig gewond geraakt toen hij ongelukkig ten val kwam op het street-workoutpark bij het Meiveldpad in Middelburg. Het incident trok zoveel publiek dat de politie mensen moest wegsturen.


De man viel rond 15.20 uur bij één van de oefen-installaties op de plaats van de voormalige skatebaan. Na de val werden direct de hulpdiensten gewaarschuwd. Twee ambulances, de politie en de handhaving van de gemeente Middelburg werden opgeroepen. Ook werd een tankautospuit van de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Vanuit Rotterdam kwam per helikopter een traumateam ter plekke om assistentie te verlenen. De traumahelikopter landde rond 15.50 uur op het zogeheten Cruyf Court in het Meiveldpark.

Het slachtoffer is even na 16.00 uur met spoed per ambulance afgevoerd naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis (Adrz) in Goes. Volgens de politie zat de man vast in een hek maar of dat klopt, is niet duidelijk. De brandweer heeft in ieder geval één van de installaties kapot geknipt om zo meer werkruimte te creëren.  Een deel van de outdoor-gym is daarom afgezet met linten.

Publiek
Het incident trok veel bekijks. Zoveel zelfs dat de politie via een luidspreker het publiek opriep om weg te gaan. Niet iedereen hield zich namelijk even goed aan de coronaregel van anderhalve meter afstand tot anderen. Na de oproep van de politie ontstond nog wat discussie maar de meeste mensen gaven wel gehoor aan de oproep.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (1-5-2020 om 18:51)
@ Zelfondermijning Die banaan krijg je toch niet recht gepraat.
zelfondermijning (1-5-2020 om 11:13)
ik vraag met toch af hoe de politie die 1,5 meter regel dan controleerd ? je mag toch gewoon naast je huisgenoten/gezinsleden naast elkaar staan/lopen buiten ? vertel eens, hoe ziet de politie dat dan met wie of waar je woont ? juist, dat kunnen ze dus helemaal niet. speculatie heet dat, en daar kan je geen noodverordening of grondwetswijziging op doorvoeren...een verdenking van een diender of zo een bijzonder ongeschoolde ambtenaar is niet gelijk aan de wet of zo, ben je betoeterd ! Goed, er was reden om de toeloop te verspreiden, maar misbruik daar niet de corona regels voor want anders geloofd niemand het straks nog als dit te pas en onpas onrechtmatig gebruikt gaat worden. ik noem het i.i.g. misbruik.
Henk Hopjes (1-5-2020 om 10:45)
@P: sporten is inderdaad gezond. Het is makkelijker te herstellen van een val - zelfs wanneer men iets breekt - dan van hartkwalen of diabetes. Bang zijn voor een schaafwondje is een slecht excuus om niet te sporten.
P (30-4-2020 om 21:32)
Sporten gezond???
Wen (30-4-2020 om 18:09)
Hoe halen mensen het in hun botte kop om te gaan kijken als er iemand gewond op straat ligt! Je zal er zelf maar liggen! Stelletje idioten!