Weerbericht:
Vrijwel overal droog en af en toe zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man ernstig gewond Meiveldpad Middelburg

Toegevoegd: 30-04-2020, 16.54 uur
Foto 7 van 25

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (1-5-2020 om 18:51)
@ Zelfondermijning Die banaan krijg je toch niet recht gepraat.
zelfondermijning (1-5-2020 om 11:13)
ik vraag met toch af hoe de politie die 1,5 meter regel dan controleerd ? je mag toch gewoon naast je huisgenoten/gezinsleden naast elkaar staan/lopen buiten ? vertel eens, hoe ziet de politie dat dan met wie of waar je woont ? juist, dat kunnen ze dus helemaal niet. speculatie heet dat, en daar kan je geen noodverordening of grondwetswijziging op doorvoeren...een verdenking van een diender of zo een bijzonder ongeschoolde ambtenaar is niet gelijk aan de wet of zo, ben je betoeterd ! Goed, er was reden om de toeloop te verspreiden, maar misbruik daar niet de corona regels voor want anders geloofd niemand het straks nog als dit te pas en onpas onrechtmatig gebruikt gaat worden. ik noem het i.i.g. misbruik.
Henk Hopjes (1-5-2020 om 10:45)
@P: sporten is inderdaad gezond. Het is makkelijker te herstellen van een val - zelfs wanneer men iets breekt - dan van hartkwalen of diabetes. Bang zijn voor een schaafwondje is een slecht excuus om niet te sporten.
P (30-4-2020 om 21:32)
Sporten gezond???
Wen (30-4-2020 om 18:09)
Hoe halen mensen het in hun botte kop om te gaan kijken als er iemand gewond op straat ligt! Je zal er zelf maar liggen! Stelletje idioten!