Weerbericht:
Stapelwolken, perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt die ander wil bespugen in Goes

Toegevoegd: 30-04-2020, 18.16 uur
Man opgepakt die ander wil bespugen in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vandaag in Goes iemand aangehouden die een ander had bedreigd. De verdachte had de aangever ook geprobeerd te bespugen.

Het incident speelde zich volgens de politie vanochtend af in het centrum van de stad.  Na de melding werden meerdere eenheden naar de opgegeven locatie gedirigeerd. Agenten wisten de verdachte snel te achterhalen. Ze hebben hem vervolgens direct uit voorzorg een zogeheten spuugmasker omgedaan.

De verdachte werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (1-5-2020 om 13:09)
Die krijgt geheid een paar maanden celstraf en uiteraard een strafblad zoals dit bij alle corona boetes ook is.
Papillon (1-5-2020 om 11:44)
Lippen vast naaien met staaldraad en direct door naar een werkkamp in zuid korea
Henk Hopjes (1-5-2020 om 10:49)
@Lia schoonooghe: ik zou persoonlijk niet een onbekwaam persoon aan mijn bed willen wanneer mijn leven op het spel staat. Zeker niet wanneer het zo'n idioot als in het artikel betreft.
Spuugzat ! (1-5-2020 om 10:43)
Goes lijkt wel een verzamelplaats voor "verwarde personen" zoals de overheid die noemt sinds de corona tijd.. volgens mij hebben ze demergis enz. gewoon gesloten en de clienten de straat op gestuurd. Het stikt er trouwens ook van de arbeidsmigranten, fijn dat we de lokale ondernemers steunen, wat die hebben liever goedkope bemettingen van elders dan getroffen zeeuwen een baantje te geven. Dan kwamern er van de week ook nog de toeristen bij, en dat is wat je ziet op het straatbeeld en daarom zitten wij binnen ?
Lia schoonooghe (30-4-2020 om 20:21)
10jaar dwang arbeid op de ic
Mijn mening (30-4-2020 om 19:27)
Laat die spugzak maar een paar maanden zitten.