Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto vastgereden op strand, politie deelt boete uit

Toegevoegd: 01-05-2020, 09.01 uur
De bestuurder had geen ontheffing en kreeg daarom een bekeuring.
De bestuurder had geen ontheffing en kreeg daarom een bekeuring.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De politie heeft donderdag iemand bekeurd die met zijn auto het strand op was gegaan en daarbij vast was komen te zitten.

De automobilist was bij Zoutelande vast komen te zitten. Volgens de politie kende de bestuurder het strand niet en zat het voertuig vast in één van de taaiste stukken strand. Scheppen hielp onvoldoend waarop de politie het voertuig met behulp van een lier heeft losgetrokken.

Wie in de gemeente Veere op het strand wil rijden, heeft daarvoor een ontheffing nodig. De gemeente verstrekt deze namens het Waterschap Scheldestromen. De bestuurder van de vastgereden jeep had geen ontheffing en kreeg daarom een bekeuring.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (3-5-2020 om 17:56)
@buutenstebinnen, snorkel is om te voorkomen dat er water via de inlaat in de motor kan komen. Als er water in de motor kan komen is er kans op waterslag met grote schade tot gevolg. Ik denk dat dit een nuttige investering is wat veel geld kan besparen.
VdVonck (1-5-2020 om 22:35)
@Buutenstebinnen media, het ziet er stoer uit als je hiermee als gepensioneerde secretaresse boodschappen gaat doen haha. Helemaal mee eens, zelf laten bergen. De oete is een stuk goedkoper.
Kevin (1-5-2020 om 17:48)
@ Buutenstebinnen media Je kan wel de wijsneus uithangen maar zorg dan iniedergeval dat je weet waar je het over hebt. Die snorkel is bedoeld om te voorkomen dat er zand in de inlaat komt, iets waar er veel van schijnt te zijn op het strand.
Kees (1-5-2020 om 13:07)
Ja als je geen goed materiaal hebt om het strand op te rijden moet je het zeker niet doen. Niet elke jeep is daar standaard voor geschikt. En buiten dat moet je een ontheffing hebben.
Wim Dreves (1-5-2020 om 12:05)
Wat een Oen, heeft zeker niets beters te doen
Buutenstebinnen media (1-5-2020 om 10:32)
Waarom nog helpen ook ? ik meen dat ze zelf maar een bergingsmaatschappij voor hun voertuig hadden moeten bellen. waarom helpt de politie overtreders ? is dat niet averechts ? geen hoge bergingskosten maar een goedkope bekeuring en ook hulp, mooi geld bespaard voor de overtreder, wat een straf zeg ! en met zo een supermarktautootje kom je natuurlijk niet door dat zand..dat zijn nep terreinwagens, zien er stoer uit maar is gewoon voor op de weg, niet ernaast. en nee, scheppen helpt niet meer als je al tot je assen vast staat. waarom heeft die politie auto trouwens een snorkel ? wat zijn die dan wel niet van plan ? onderzeeër spelen ? nutteloze uitrusting die overbodig veel geld heeft gekost, maar ja, bezuinigingen bij de politie en bla blah