Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Onderzoek opgeblazen auto loopt nog steeds

Toegevoegd: 01-05-2020, 15.38 uur
Onderzoek opgeblazen auto loopt nog steeds
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet nog steeds onderzoek naar de auto die in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 april werd opgeblazen in Vlissingen. Men zoekt nu specifiek naar de inzittende(n) van een kleine witte auto.


Het incident gebeurde in de betreffende nacht rond 01.00 uur op het erf van een woning aan het Westerzicht. De daders bliezen met zwaar vuurwerk de voorkant van een geparkeerd voertuig op. Nadien werden diverse mensen door de politie verhoord en ook werd sporenonderzoek gedaan. Het onderzoek naar deze zaak loopt nog steeds, zo meldt de politie vandaag. De politie zoekt nu specifiek getuigen die zich op het genoemde tijdstip rondom Westerzicht en de toegangswegen Sloeweg-Weyevlietweg-Nieuw Zuidbeekseweg en Nieuw Vlissingseweg bevonden.

De recherche is ook specifiek op zoek naar de inzittende(n) van een kleine witte auto. Deze zou net na de ontploffing zijn langsgereden. Ook zouden er tussen 0.40 uur en 1.10 uur kort na de ontploffing enkele andere auto's zijn langsgereden. Ook deze personen zouden bruikbare informatie voor het onderzoek kunnen hebben, zo zegt de politie. "Wij zouden dan ook graag met ze in contact komen", zo zegt een woordvoerder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren