Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Nachtelijke inzet traumahelikopter in Goes

Toegevoegd: 02-05-2020, 02.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De traumahelikopter uit Rotterdam is vannacht ingezet in Goes vanwege een medische noodsituatie. Ook de brandweer en de politie verleenden assistentie.


Vanuit een nieuwbouwwoning aan de Duvensteijn werd rond 23.45 uur een reanimatie gemeld. Direct werden twee ambulanceteams en meerdere politie-eenheden met spoed op pad gestuurd. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 opgeroepen. Deze landde enige tijd later op een akker naast de Hoge Meet, net buiten de wijk. Politieagenten brachten het traumateam vervolgens naar de betreffende woning.

De brandweer werd omstreeks 01.20 uur ook opgeroepen nadat was vastgesteld dat er een ladderwagen nodig was om de patiënt veilig vanaf de eerste etage naar beneden te kunnen halen. Rond 01.55 uur werd de patiënt met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren