Weerbericht:
Bewolkt en nevelig. Overdag grijs en kil, meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt specifieke getuige steekincident Terneuzen

Toegevoegd: 02-05-2020, 10.40 uur
Onderzoek door de Forensische Opsporing na het incident vrijdagavond.
Onderzoek door de Forensische Opsporing na het incident vrijdagavond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De Politie Zeeland is op zoek naar een specifieke getuige van het steekincident in Terneuzen vrijdagavond. Het gaat om een vrouw met een bril.


De steekpartij vond vrijdag aan het begin van de avond rond 18.25 uur plaats op de Sloelaan. Na de melding werden direct twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. Volgens de politie is het slachtoffer ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkene kon al snel door de politie worden aangehouden als verdachte. Het gaat om een 34-jarige inwoner van Terneuzen.

De politie heeft zaterdagmorgen laten weten op zoek te zijn naar een specifieke getuige van het incident. Agenten spraken op de plaats van het incident kort met een vrouw die brildragend was. De politie heeft de vrouw daarna niet meer gesproken en verzoekt de vrouw om contact op te nemen met de politie.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en vastgezet voor verder onderzoek. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Melden graag (2-5-2020 om 12:19)
Zo zoeken ze ook nog steeds die man die een paar jaar geleden in de badhuisstraat in Vlissingen, zijn portier open gooide, waardoor een 68 jarige vrouw hier tegenaan fietste, ten val kwam en later overleed... Hoop dat de getuige zich in deze zaak snel meld!