Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Ernstig ongeluk op Zeelandbrug, brug dicht

Toegevoegd: 02-05-2020, 15.17 uur - Update: 02-05-2020, 16.56 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De hulpdiensten zijn vanmiddag opgeroepen voor een ernstig verkeersongeval op de Zeelandbrug (N256) aan de zijde van Zierikzee. De brug is weer open. Alleen (brom)fietsers kunnen nog niet van de brug gebruik maken.


Het ongeluk werd rond 15.05 uur bij de hulpdiensten gemeld nabij het beweegbare deel van de brug. Inmiddels zijn meerdere ambulanceteams, een brandweerwagen en de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. De helikopter is inmiddels ter plaatse. Volgens een woordvoerder van de politie zijn op de brug twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Ze zijn beide gewond geraakt. Eén van de twee heeft volgens de politie ernstige verwondingen opgelopen.

De Zeelandbrug werd na de aanrijding in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. De hoofdrijbaan van de brug is inmiddels wel weer open. Alleen (brom)fietsers kunnen nog niet van de brug gebruik maken. Hoe lang deze stremming nog gaat duren, is niet duidelijk.

Later meer


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria (2-5-2020 om 18:22)
Jvp..wat een onzinnige reaktie zeg!!wie zegt dat het wielrenners waren ??en dan nog wat corona betreft je mag elkaar gewoon passeren hoor!! hoe doe je dat dan anders???steeds anderhalve meter b.v kilometers lang achter iemand blijven fietsen??dan krijg je wel enorme files op fiietspaden ook...en veroordeel niet steeds wielrenners want ,,gewone,, fietsers kunnen er ook wat van en vlak ebikers al helemaal niet uit..wie weet is een wielrenner wel aangereden door een ,,gewone,, fietser...of ebiker die snoeihard reed...wens de gewonde en de minder ernstig gewonde heel beel sterkte
Pieter (2-5-2020 om 18:21)
Wie zegt dat dit wielrenners zijn JvP? Kunnen net zo goed twee elektrische fietsen zijn bestuurd door ouderen die ook geen 1,5m afstand houden, laat staan aan de kant gaan bij tegemoet komend verkeer. Respecteer elkaar in het verkeer en geef elkaar de ruimte van jong tot oud op elk vervoermiddel. Sterkte voor de betrokkenen.
R vd B (2-5-2020 om 18:04)
Beste J v P, dit is wel erg kort door de bocht. Twee wielrenners komen met elkaar in botsing en gelijk wordt iedere wielrenner zwartgemaakt. Er zijn er genoeg die zich wel fatsoenlijk gedragen, en ja daar ben ik er 1 van. Als het twee fietsers of twee bromfietsers waren geweest had je dan ook zo gereageerd? Sterkte voor de fietsers.. En J v P ook sterkte gewenst, zo te lezen heb je het nodig. Stay Safe stay at home, frisse neus halen is niet verboden.
Moeder (2-5-2020 om 17:58)
JvP Dat lijkt me wat té streng.. We hoeven heus niet de rest van ons leven die afstand te houden hoor...
Gertjan van Dijke (2-5-2020 om 17:56)
Helemaal mee eens! Ik ben ook net overgestapt van racefiets naar elektrisch. Kan ik gewoon twee breed rijden, zonder helm en haal ik ook 30 km/u gemiddeld. Geweldig! Bijkomend voordeel is dat ik lekker mag klagen over wielrenners. Heerlijk!
J v P (2-5-2020 om 17:25)
Wielrenners overal verbieden.. Ze rijden te dicht langs je heen en kijken niet naar corona regels op straat.. groepen fietsers kan ook niet meer.. Gewoon verbieden en maar mee leren leven helaas, het is niet anders, de wereld word nooit meer hetzelfde, accepteer het en ga door ! 1.5 meter word het nieuwe standaard en daar passen wielrenners niet meer in.. Die tijd is voorgoed voorbij
Cookie-instellingen beheren