Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten (mot)regen. Morgen overal regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij eenzijdig ongeluk ’s-Gravenpolder

Toegevoegd: 03-05-2020, 02.04 uur
Door: Tim Koster

’S-GRAVENPOLDER - Bij een eenzijdig ongeluk in ’s-Gravenpolder is in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto in de sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 00.25 uur op de Pietersweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van de personenauto de controle over zijn voertuig. Het voertuig kwam in de berm terecht en kwam uiteindelijk in een sloot tot stilstand. Een ambulanceteam werd opgeroepen om zich over de inzittenden te ontfermen. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt.

Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om het zwaar beschadigde voertuig weg te slepen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corona Racing (3-5-2020 om 12:25)
sinds de corona shutdown wordt er ook gescheurd als niet meer normaal..
Jan (3-5-2020 om 09:40)
Weer één golf/vliegmachine minder op de weg ,het is meestal zo de gene die in een golf scheurt/vliegt beland vaak naast de vliegbaan .