Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Wielrenner (65) overleden na ongeluk op Zeelandbrug

Toegevoegd: 03-05-2020, 11.01 uur
De hulpdiensten op de Zeelandbrug in Zierikzee.
De hulpdiensten op de Zeelandbrug in Zierikzee.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - Eén van wielrenners die betrokken was bij het ongeluk op de Zeelandbrug is aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer is een 65-jarige man uit Zierikzee. Dat heeft de politie zojuist laten weten.


Het ongeluk werd zaterdag rond 15.05 uur bij de hulpdiensten gemeld nabij het beweegbare deel van de brug. Meerdere ambulanceteams, een brandweerwagen en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke. De Zeelandbrug werd door het ongeluk tijdelijk volledig afgesloten.

De 65-jarige wielrenner kwam in botsing met een 62-jarige wielrenner uit ’s-Heer Hendrikskinderen. Volgens de politie kwamen de twee allebei vanuit Zierikzee over de brug gefietst. De man uit Zierikzee werd na de aanrijding buiten bewust zijn en ernstig gewond aangetroffen. Ook de man uit ’s-Heer Hendrikskinderen raakte gewond bij de aanrijding.

Het slachtoffer uit Zierikzee is later op de avond in het ziekenhuis in Rotterdam aan zijn verwondingen overleden. De exacte toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Addie (3-5-2020 om 16:14)
Triest,heel veel sterkte voor de nabestaanden
carolina (3-5-2020 om 12:22)
gecondoleerd
fietser (3-5-2020 om 11:56)
Droevig bericht. Sterkte aan familie en betrokkenen en hoop voor de andere fietser!!!
Cookie-instellingen beheren