Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Pool (32) in bezit van gestolen auto aangehouden

Toegevoegd: 03-05-2020, 11.10 uur - Update: 03-05-2020, 12.29 uur
Pool (32) in bezit van gestolen auto aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RILLAND - Agenten hebben zaterdag in Rilland een 32-jarige Pool aangehouden. De man was in het bezit van een gestolen auto.

De politie kreeg rond 19.00 uur een melding van geluidsoverlast vanuit een geparkeerde auto aan de Sint Felixstraat. Een man in een Mercedes veroorzaakte geluidsoverlast bij de melder voor de deur. Eenmaal ter plaatse aangekomen controleerden agenten het kenteken van de auto. Het voertuig bleek eerder op de dag gestolen te zijn elders in het land. In de buurt van het voertuig hielden agenten de 32-jarige Pool staande. Bij de man werd een sleutelbos aangetroffen met de sleutel van een Mercedes.

Toen de sleutel van de gestolen Mercedes bleek te zijn ging de politie over tot het aanhouden van de man. De politie heeft hiervoor gepast geweld moeten gebruiken omdat de man weigerde om mee te werken. Eenmaal in de politieauto werd de man opnieuw opstandig waarop de politie met spoed naar het politiecellencomplex is gereden. De man is ingesloten en zal worden verhoord door de recherche.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vrijheid = geld (4-5-2020 om 11:48)
dus de grenzen van belgie en duitsland gaan gewoon wel open voor economische belangen en dat is de verspreiding van pandemie ineens niet meer van toepassing ? wat goed dat zo een virus dan weet of er economische belangen op het spel staan en dat het virus dan niemand besmet. maar toch vreemd dat duitsland en belgie de grensen sluiten maar wel gewoon verkeer doorlaten wat dwars door hun land moet rijden om weer een ander buur land te helpen.
Terug naar de VOC geest (4-5-2020 om 11:41)
In het nieuws, in Arnhem een heel complex met van die "arbeids migranten" die ALLEMAAL corona hebben... Ik meen dat er een einde moet komen aan die mensen als slaven in een kot te houden. Het riekt gewoon naar economische crininaliteit en mensenrechtenschending en epidemie kweken = bioterrorisme, maar ja, NL is trots op haar economie van graai miljonairs..en schopt de door corona getroffen nederlandse ondernemenrs en hun personeel de bedel uitkering in...ik vind het niet meer dan menselijk en natuurlijk dat er een rilling van walging over mijn rug loopt bij het zien van dit onmenselijke gegraai en de desocialisatie die daar voor nodig blijkt.
J v P (3-5-2020 om 16:18)
Peter dat is niet waar !!! Oostblokkers werken voor minder salaris en zijn belastingtechnisch goedkoper ! Als een werkgever mij 2200 euro salaris betaald die ik in de bouw ook krijg/kreeg dan ga ik morgen aspergesteken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je krijgt 1000 euro salaris meer niet, als de lonen hetzelfde waren had het UWV en Sociale Dienst dit allang opgelost met werklozen.. En ik heb eens komkommers geplukt in de jaren 90 en ik plukte minder dan een Pool toen en daarom namen ze die Pool die plukte harder dan ik.. het gaat niet om het salaris het gaat om uitbuiten en welke werknemer het meeste oplevert, een oostblokker kan gewoon harder werken dan een Hollander blijkbaar, wij zijn te duur en hollanders gaan niet met 12 man in een busje zitten
Tom Helgers (3-5-2020 om 15:43)
Rechtzaken worden niet geannuleerd, zijn deels wel uitgesteld. Je straf ontloop je niet zoland je je binnen de grenzen van de eu ophoudt. Boetes worden binnen de hele eu geïnd, ook in Polen. Maar je krijgt geen boete voor autodiefstal, daarvoor krijg je een forse werkstraf of gevangenisstraf. Tevens zul je de schade aan de eigenaar moeten vergoeden.
Mike (3-5-2020 om 14:53)
De grenzen zijn niet dicht, alleen Belgie heeft een stenger beleid. Voor je werk ed mag je gewoon de grens over. Onze Tjechiese, Roemeense en Bulgaarse chauffeurs zijn vorige week ook gewoon weer aangekomen. Veel Polen (vaak landarbeiders) zijn met het begin van Corona massaal naar huis gegaan omdat Polen toen wel even op slot ging. Zolang Den Haag onze grenzen niet dicht gooit blijven ze gewoon kunnen komen. Zie maar aan de Duitsers die massaal komen winkelen elk weekend. Ook onze buitenlandse medemens zal zich aan onze 1,5 meter regel ed moeten houden.
Peter Samokov (3-5-2020 om 14:50)
@Vrijheid voor niet Nederlanders , denk na voor je dit schrijft nadat je de zoveelste fles hebt opengetrokken ! Mijn vrouw is ook een "oostblokker" en woont hier gewoon net als heel veel collega's van haar en ze krijgt gewoon volgens NL CAO betaald . Ze doet werk waarvoor jij je neus ophaalt en betaalt gewoon belasting waarvan jouw uitkering wordt betaald !! Grenzen zijn inderdaad dicht behalve voor duitse toeristen die hier het virus verder komen rondbrengen door hier "Coronaurlaub" te vieren . Jouw club PVV maakt gouden tijden door....grenzen dicht , geen asielzoekers wat wil je nog meer ...