Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee mannen aangehouden na ongeluk ’s-Gravenpolder

Toegevoegd: 03-05-2020, 11.47 uur
Het voertuig raakte zwaar beschadigd.
Het voertuig raakte zwaar beschadigd.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

’S-GRAVENPOLDER - De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden die betrokken waren bij het ongeluk op de Pietersweg in ’s-Gravenpolder. De derde inzittende is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.25 uur. Een ambulanceteam en meerdere eenheden van de politie kwamen ter plekke. Eenmaal op de locatie van het ongeval troffen de hulpdiensten een auto in de sloot aan. In het voertuig bleken drie mannen uit Lekkerkerk te zitten.

De politie heeft ter plaatse een 20- en 21-jarige man aangehouden omdat ze mogelijk onder invloed waren van drank en/of drugs. De politie is nog aan het onderzoeken welke van de twee mannen achter het stuur heeft gezeten ten tijde van het ongeluk. De derde inzittende, een 20-jarige man, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Van de twee aangehouden mannen is bloed afgenomen om te kijken of ze daadwerkelijk onder invloed van drank en/of drugs waren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (4-5-2020 om 11:32)
En dan nog eens 3x 390 euro er bovenop.
de pitketel (4-5-2020 om 07:52)
Ik vraag mij af wat deze jonge gasten uit Lekkerkerk midden in de nacht zover van huis hier te zoeken hebben, dat lijkt mij toch alsnog het meest verdacht in deze corona tijd.
AntiGSM (4-5-2020 om 00:14)
@Importzeeuw; wat bedoel je met je ziet het al aan de auto? Een super simpele Golf waar er miljoenen van rijden?? Geen dikke velgen, geen dikke motor, helemaal niks! Gewoon een super saaie Golf......waar ook gewoon tachtigers in rijden!
@importzeeuw (3-5-2020 om 20:45)
Ja want stoer ben je met een golf 4 van 14 jaar oud. Als mensen nou eerst eens zouden kijken naar daadwerkelijk vastgestelde feiten, kwamen er ook niet zulke domme opmerkingen uit ;)
Importzeeuw (3-5-2020 om 13:01)
Ach, je ziet het al aan de auto. We zijn jong en we doen stoer. Gelukkig dat er niet net een onschuldig persoon op dat weggetje fietste.