Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet voor gaslucht in woning Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 04-05-2020, 10.15 uur
De brandweer bij de woning aan het Sluispad in Burgh-Haamstede.
De brandweer bij de woning aan het Sluispad in Burgh-Haamstede.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Tim Koster

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer van Burgh-Haamstede is zondagavond ingezet voor de melding van een gaslucht in een woning.


In de meterkast van een woning aan het Sluispad werd rond 22.20 uur een gaslucht geroken. De brandweer van Burgh-Haamstede werd zonder spoed opgeroepen om metingen uit te voeren. Nadat de brandweer de meterkast had geventileerd werd er geen gaslucht meer waargenomen. Ook de meetapparatuur van de brandweer gaf vervolgens geen hoge waardes meer aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-5-2020 om 16:08)
@Addie het laatste zinnetje niet gelezen ??
Addie (4-5-2020 om 11:20)
dus ze meten gas in de meterkast, en dan helpt ventileren ? hoe kwam dat gas dan in de meterkast ? nou, door een gaslek dus... en dan gaan ze gewoon weer weg ? absurd !