Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie neemt fietsen gevluchte jongeren mee

Toegevoegd: 04-05-2020, 10.25 uur
Politie neemt fietsen gevluchte jongeren mee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

KRABBENDIJKE - De politie heeft zaterdagavond diverse fietsen van jongeren mee naar het bureau genomen nadat de jongeren op de vlucht sloegen.

Agenten besloten tijdens hun surveillance het strandje van Krabbendijke aan de Noordschans te controleren. Bij aankomst van de politie sloegen enkele jongeren die aanwezig waren op het strandje, op de vlucht. Hierbij vergaten zij echter hun bier en hun fietsen mee te nemen, zo laat de politie via Instagram weten.

De politie heeft de fietsen meegenomen naar het politiebureau. De fietsen zijn aan het bureau in te ruilen voor een verklaring van de jongeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (5-5-2020 om 13:22)
peter een dom verhaal wat nergens op slaat .moet de politie dan daar staan wachten totdat ze de fietsen weer komen halen .en ben het met Mar eens .een zeer ongeloof waardig verhaal om de fietsen de volgende dag op te halen .maar oke jij jou mening behalve dat jij aangeeft dat IK de fout inga.want dat ben jij zeker door deze opmerking
Biggetje (5-5-2020 om 08:25)
Peter. Wat een lui verhaal. Je had ook wandelend naast je fiets naar huis kunnen gaan. Altijd afgeven op de politie. Begint het jullie niet een beetje te vervelen in de reacties? Zij doen hun werk en goede moeten dan onder de kwade lijden.
peter (5-5-2020 om 07:06)
@Bram goeree, Ik hoop dat u dit bruggetje kunt volgen. Als je gewoon je rekeningen betaald hoeft je vrijheid ook niet ontnomen te worden in de gevangenis om erachter te komen waarom er niet betaald wordt, dat is toch niet vreemd? Dat is geen gijzelen want als je gelijk betaald had had je nu misschien ook nog thuis gezeten. Zie je waar je de fout in gaat? Je kan het draaien zoals je wilt, het is op zijn zachtst gezegd gijzelen. Ik zou er persoonlijk een hardere term voor gebruiken als iemand zonder toestemming willekeurige voorwerpen en eigendommen ontneemt. Ik vind het werkelijk eng om jullie hier te zien reageren soms.
Mar (4-5-2020 om 22:43)
@Peter De fietsen laten staan om ze de volgende dag op te halen?? En gij geleuft dat ??
Joey (4-5-2020 om 16:38)
@charme offensief, hoezo? Als je niets verkeerd doet hoef je toch ook niet weg te rennen? Hoogst waarschijnlijk stonden deze jonge lui met teveel personen bij elkaar en waren ze nog niet oud genoeg om bier te mogen drinken.. wie gaat rennen voor de politie heeft meestal wel wat te verbergen dus groot gelijk dat ze de fietsen mee genomen hebben
peter (4-5-2020 om 16:34)
Wat is dit nou weer voor achterlijk gedrag. Straalt het gedrag van agenten beter door nu er minder afleiding is of zijn ze altijd al zo? Wij hadden onze fietsen daar geplaatst alvorens wij ons beseft hebben dat wij niet met 3 personen of meer bij elkaar mochten zijn. Wij zijn toen wandelend in paar naar huis vertrokken. Toen wij de volgende dag individueel onze fietsen wilden gaan ophalen, bleken deze verdwenen. Een buurtbewoner wist mij te vertellen dat de politie deze gegijzeld hebben na een akkefietje met wat jongeren. Hierop heb ik direct de politie gebeld, een afspraak volgde en zie hier.. ik zou graag mijn fiets terug willen en dat je in het vervolg dat je fikken van willekeurige spullen afblijft. Bedankt.