Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (22) rent A58 op na staandehouding Middelburg

Toegevoegd: 04-05-2020, 11.35 uur
Man (22) rent A58 op na staandehouding Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Agenten hebben zondagmiddag een 22-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden die drugs bij zich had en weg wilde vluchten via de A58.


Rond 16.00 uur zagen agenten de man op een snorfiets over de Mortiereboulevard rijden. De agenten kregen de indruk dat de man niet gezien wilde worden door de politie waarop zij besluiten de man staande te houden. Middels een stopteken wordt de 22-jarige man uit de gemeente Vlissingen tot stoppen gemaand. Bij de controle bleek dat hij op dat moment geen rijbewijs bij zich had. Hierop werd de man vervolgens kort gefouilleerd om dit te controleren.

Tijdens de fouillering kreeg de agent het vermoeden dat de man drugs bij zich had. De agent vroeg vervolgens aan de man om zijn handen op het dak van de politieauto te plaatsen voor een uitgebreide fouillering. Op dat moment zet de man het op een rennen, springt een sloot over en rent in de richting van de A58. Een andere agent rent achter hem aan en ziet dat hij in zijn vlucht een zakje weggooit. Nadat de verdachte de A58 opgerend is geeft hij het op en kan hij aangehouden worden.

Het zakje dat door de man werd weggegooid bleek ruim 9 gram drugs te bevatten. Ook in de buddyseat van de snorscooter wordt door de politie een doosje met in totaal ruim 70 gram drugs aangetroffen. De man is aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (5-5-2020 om 09:11)
vlissingen het afvoerputje van de maatschappij ! weer het bewijs dat er enkel maar criminelen en drugs tokkies wonen !!! gewoon verbieden en plat gooien
Wim (5-5-2020 om 07:10)
Weer een goede daad van politie om de persoon aan te houden gezien zijn gedrag rijdend op zijn snorfiets bestuurder waar uit bleek die in bezit was van drugs dus een terechte aanhouding van die persoon maar wat zal de straf weer zijn wat in de regel niet veel inhoud heeft.
Chin Chan (4-5-2020 om 19:37)
Helemaal met u eensJ-77 Ze zouden ook eens auto's van al die donker zwarte geblindeerde auto's moeten controleren en betere controle. Ze laten hun gaan met waarschuwing en geen boete nou logish dat het vaker zich zal herhalen. Wat dacht je dat alleen op de boulevard de racebaan is wat dacht je van president Roseveldlaand en nog snelweg vlak aan de XL goh en paauwenburg met de bloemenbuurt. Pfff
PPD (4-5-2020 om 13:34)
Goed gedaan oom Agent ! Alleen jammer de rechter al deze zaken en strafbare feiten seponeert.. Het is door Corona een chaos in de rechtstaat, er zijn zoveel achterstanden dat je bijna in Anarchie leeft.. Rechters hebben geen tijd en plek voor deze zaken, dus deze actie is helaas zinloos geweest.. Jammer, de agent doet zijn best en de rechter laat ze weer gaan
J - 77 (4-5-2020 om 13:27)
Zo gaan ze eindelijk eens achter de drugshandel aan ??? Je kunt Vlissingen rustig vol agenten, belastingcontroleurs e.d. zetten of een grote razzia houden want dat jochie is het topje van de ijsberg ! Controleer maar wat er in de avond allemaal rondrijd en al die jonge mannen en meiden in de bijstand wat die allemaal uitvreten.. Ben blij er iets meer controle is maar nog veel te weinig helaas..Veel meer controleren aub, ook op openstaande boete's, drugshandel en misbruik, vals kentekens en gestolen voertuigen bijvoorbeeld en ook veel meer op snelheid controleren ! Voor de Gamma is het een racebaan, de boulevard is hotspot voor drugs en andere ellende en in de wijk zijn het racebanen tegenwoordig... Narco City aan Zee
Cookie-instellingen beheren