Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Persoon moet nog 1.000 euro boete betalen

Toegevoegd: 04-05-2020, 13.40 uur
Persoon moet nog 1.000 euro boete betalen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Op de Hoofdweg (N61) bij Sluiskil heeft de politie vanochtend iemand aan de kant gezet die nog een boete open had staan van 1.000 euro.

De weggebruiker werd aan de kant gezet bij het viaduct ‘Axelsche Gat’ (Westerscheldetunnelweg, N62). Volgens de politie moest de bestuurder het openstaande bedrag in zijn geheel direct te voldoen of te voorkomen dat hij anders enkele dagen zou moeten zitten.

De persoon in kwestie bleek de schuld direct te kunnen voldoen en mocht daarna zijn weg weer vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (5-5-2020 om 06:50)
Ik kan zo iemand niet begrijpen als een boete open daad van 1000 euro die je hebt gekregen niet betaald en op deze manier even voldoet ze hadden beter het moeten verhogen
Hanneke (4-5-2020 om 18:01)
Helemaal mee eens Kaiser, corona is geen reden om regels aan je laars te lappen. Gewoon betalen die boete
lhj kaiser (4-5-2020 om 17:00)
wat een belachelijke reacties, als je een boete hebt staan dien je dit te betalen, ongeacht de omstandigheden
peter (4-5-2020 om 16:28)
De politie dient gewoon alle niet-essentiele taken per direct te laten vallen als de capaciteit in het geding raakt. En als ik de nieuwsberichten moet geloven, dan is dat momenteel zo?Trekpop en loopjongen voor derde partijen spelen hoort daar dus even niet meer bij. Als een CJIB per se zijn geld nu direct wilt hebben dan komen ze het momenteel zelf maar even ophalen en anders kunnen ze wachten net als een ander. Hier dient geen politiecapaciteit voor ingezet te worden. Meerdere partijen kunnen zich diep gaan schamen hier.
NAP (4-5-2020 om 15:31)
belachelijk dat de politie zich in deze tijden met dit soort dingen bezig houd, en dan nog dreigen met opsluiting... echt beneden elk peil.