Weerbericht:
Vanmiddag van het zuiden uit af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse aanrijding scooter en Marechaussee Vlissingen

Toegevoegd: 05-05-2020, 09.07 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Dinsdagmorgen heeft in Vlissingen een aanrijding plaatsgevonden tussen een eenheid van de Koninklijke Marechaussee (KMar) en de bestuurder van een scooter. De scooterrijder maakte een forse klap en raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 04.55 op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Koudekerkseweg bij de verkeerslichten. Door nog onbekende oorzaak botste de scooterbestuurder tegen de zijkant van een auto van de Koninklijke Marechaussee. Een ambulanceteam dat ter plaatse is gekomen, heeft de scooterbestuurder met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe ernstig het slachtoffer er precies aan toe is, is niet duidelijk.

Verkeersongevallen Analisten van de politie en de Koninklijke Marechaussee zijn ter plaatse gekomen en hebben samen een uitgebreid onderzoek ingesteld. Medewerkers van de gemeente Vlissingen hebben delen van het kruispunt afgezet met hekken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vincent vliss (5-5-2020 om 13:01)
Tijd ook dat die scooter van de weg af gehaald werd!