Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 77 km

Forse aanrijding scooter en Marechaussee Vlissingen

Toegevoegd: 05-05-2020, 09.07 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Dinsdagmorgen heeft in Vlissingen een aanrijding plaatsgevonden tussen een eenheid van de Koninklijke Marechaussee (KMar) en de bestuurder van een scooter. De scooterrijder maakte een forse klap en raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 04.55 op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Koudekerkseweg bij de verkeerslichten. Door nog onbekende oorzaak botste de scooterbestuurder tegen de zijkant van een auto van de Koninklijke Marechaussee. Een ambulanceteam dat ter plaatse is gekomen, heeft de scooterbestuurder met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe ernstig het slachtoffer er precies aan toe is, is niet duidelijk.

Verkeersongevallen Analisten van de politie en de Koninklijke Marechaussee zijn ter plaatse gekomen en hebben samen een uitgebreid onderzoek ingesteld. Medewerkers van de gemeente Vlissingen hebben delen van het kruispunt afgezet met hekken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
X (12-5-2020 om 02:36)
Geen reactie ontvangen op mijn vraag over eventuele getuigen.En Vincent Vliss heeft geen antwoord gegeven.Is de scooter rijder van de weg gedrukt?
Y (9-5-2020 om 08:17)
@Bas & @X, ik denk dat Vincent Vliss bedoelt dat de scooters op het fietspad moeten gaan rijden. Dus ook binnen de bebouwde kom.
X (8-5-2020 om 02:47)
Ik vraag me net als Bas(reactie op berichtgeving) af of "Vincent vliss" meer informatie heeft?!Is de scooter vaker gezien,roekeloos rijgedrag,etc?
X (7-5-2020 om 02:58)
Zijn er getuigen?
Bas (5-5-2020 om 21:24)
@vincent vliss, dit klinkt als of jij zeer belastende informatie in je bezit hebt over deze zaak. Andere optie is je loopt de boel op te narren. Erf benieuwd wat je motivatie is te roepen dat het tijd werd.
camiel (5-5-2020 om 15:54)
Er zal naar mijn bescheiden mening iemand het rode licht genegeerd hebben. Het is overzichtelijk, en de lichten staan goed afgesteld. Sterkte voor het slachtoffer
Cookie-instellingen beheren