Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 218 km

Gewonde na botsing met aanhanger Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2020, 11.02 uur
Het ongeluk in Middelburg.
Het ongeluk in Middelburg.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - In Middelburg is dinsdagochtend iemand op een fiets gewond geraakt na een botsing met een aanhanger.


Door nog onbekende oorzaak kwam de persoon op de fiets op de Stationsstraat in botsing met de aanhanger van een bestelbus. Twee eenheden van de politie en een ambulanceteam kwamen met spoed ter plaatse. Het medische personeel heeft het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft ter plekke verklaringen opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (5-5-2020 om 21:05)
Op de koningsbrug ben je als automobilist inderdaad te gast, ik zelf heb daar regelmatig gereden met een bus waar een aanhanger achter hing en dan was het maar het beste om achter de fietsers te blijven want het is eigenlijk te smal om met een aanhanger daar fietsers te passeren.
anoniem (5-5-2020 om 20:28)
hou aub allemaal jullie commentaar voor jullie.
AntiGSM (5-5-2020 om 19:55)
Was er misschien sprake van een GSM verslaafde fietser? Ongeveer 80% van de jeugdige fietsers gaat nog steeds lekker verslaafd verder met het verslavende scherm op de fiets. @Jaap; wat kun je nou doen als gast???? Iedere fietser toespreken dat je met een aanhanger rijdt? Het moet niet veel gekker worden. Voor alle weggebruikers geldt: geen drugs, geen alcohol en geen smartphones. Moet je eens kijken hoeveel ongelukken we dan minder hebben.
Douwe dabert (5-5-2020 om 15:40)
@Carolina, nee je rijd er expres bovenop.
Nel (5-5-2020 om 15:12)
Nou Carolina dat ben ik niet helemaal met je eens. Ik heb hetzelfde ook meegemaakt, werd geen aanrijding geukkig! Er kwam mij een auto achterop en ik wilde links afslaan. Ik zie de auto mar de aanhanger daarachter niet bij het omkijken. De auto passeert mij en ik denk ik kan gaan, maar tot mijn grote schrik zat er nog een aanhangwagen achter! Kon nog net op tijd opzij gaan!
ton (5-5-2020 om 15:03)
Carolina, Toch wel, eerst wordt je gepasseerd door de bestelbus maar je rekent niet op de aanhangwagen die er achter hangt, en dan heb je een probleem.
Cookie-instellingen beheren