Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Politie haalt protest-spandoek weg in Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2020, 17.22 uur
Agenten hebben het doek rond 16.45 uur weggehaald.
Agenten hebben het doek rond 16.45 uur weggehaald.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben vanmiddag rond 16.45 uur in het centrum van Middelburg een protest-spandoek weggehaald.


Het spandoek was bevestigd aan de reling van de brug tussen de Seissingel en het Seisplein. Op het doek zou de tekst hebben gestaan: ‘Wij willen onze vrijheid terug’. Wie het doek precies heeft opgehangen, is niet duidelijk.

Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Middelburg mogen niet zonder toestemming aanplakbiljetten of andere zaken worden geplakt of aangebracht. Vermoedelijk is dat de reden dat het doek is verwijderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (5-5-2020 om 21:21)
Heel goed dat zo'n opruiende tekst verwijderd wordt. Laffe streek dat de makers van het spandoek zich niet durfden te tonen.
Ad (5-5-2020 om 20:55)
Nou ze hebben gelijk !!! In een normaal jaar waren bijna net zoveel ouderen aan griep gestorven maar nu zijn mensen in een verzorgingstehuis in een hel terecht gekomen en is de complete wereld economie ook nog kapot gemaakt. De regering smijt met miljarden die de belastingbetaler de komende jaren moet betalen en iedereen in een winkel loopt een beetje mensenschuw naar elkaar te doen.. Hier zit veel meer achter dan een virus. Regeringen vonden waarschijnlijk dat we te veel hadden en heeft dat liever alleen voor de rijksten der aarde.... De politie Middelburg laat zich hier voor het karretje spannen onder het mom van verboden op te hangen/aan te plakken maar het verzoek om dit weg te halen komt zeker van hogerhand!!!
blikje-landerbrau (5-5-2020 om 20:42)
Waar wij op af struinen is een politie staat.
Jan (5-5-2020 om 20:32)
Dit is de Middelburgse gestapo ,en wij leven dan zogenaamd in één vrij land ,dus blijkbaar gaan we toch een andere wereld in Kom op zeg wat lopen er toch veel talenten rond in zo´n uniform . Wel hier word je zieker van dan alle andere ziektes
Zeeuw (5-5-2020 om 18:44)
Hahah wil je je vrijheid terug , word je schreeuw om vrijheid ook opgedoekt. Maar je mag naar buiten, dus ben je in feite gewoon vrij
P (5-5-2020 om 18:20)
Jankerds, alle voorzieningen hebben ze nog en ze kunnen met de gepaste afstand gaan en staan waar ze willen. Stelletje aanstellers!
Cookie-instellingen beheren