Weerbericht:
Perioden met zon en enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie haalt protest-spandoek weg in Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2020, 17.22 uur
Agenten hebben het doek rond 16.45 uur weggehaald.
Agenten hebben het doek rond 16.45 uur weggehaald.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben vanmiddag rond 16.45 uur in het centrum van Middelburg een protest-spandoek weggehaald.


Het spandoek was bevestigd aan de reling van de brug tussen de Seissingel en het Seisplein. Op het doek zou de tekst hebben gestaan: ‘Wij willen onze vrijheid terug’. Wie het doek precies heeft opgehangen, is niet duidelijk.

Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Middelburg mogen niet zonder toestemming aanplakbiljetten of andere zaken worden geplakt of aangebracht. Vermoedelijk is dat de reden dat het doek is verwijderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (7-5-2020 om 13:01)
Gelukkig zijn de meeste reacties van mensen die wakker zijn. Goed bezig. @Jaap, anoniem en nog een paar. Word aub wakker en kijk wat er echt gebeurt. Als je nu niet wakker bent, en niet ziet wat hier echt aan de hand is, dan ben je echt verloren.
Kanus (6-5-2020 om 23:08)
@hahahah echt he! Ze zijn laatste tijd gewoon raar bezig.. Achterlijk macho gedrag.. Vinden ze het raar dat iedereen haat aan de politie krijgt... Respect moet toch echt van 2 kanten komen.. Ongeacht de leeftijd kleur lengte geslacht
W.S.M. Fakkeldij (6-5-2020 om 12:24)
[email protected] Voor zo ver je het nog niet weet, op het moment zijn er extra veel sterfgevallen, die dus boven op het "normale" aantal komen. Ik begrijp de bedoeling wel van jou reactie, lekker met een hele klein groep mensen die over al tegen zijn meehuilen zonder enige kennis van zaken. Probeer er eens aan te denken dat juist omdat je in een vrij land woont je dit soort opmerkingen kan maken!
Mar (6-5-2020 om 10:54)
5 mei ; herdenking van de bevrijding van een totalitaire staat en dan komen een paar figuren neuzelen over nederland als politiestaat. Zielig.
anoniem (6-5-2020 om 08:50)
iedereen weet gewoon dat je geen spandoeken, affichesop/aan openbare gebouwen, bruggen etc. mag bevestigen. Als er weer eens een spandoek op de kerncentrale wordt opgehangen wordt deze ook gelijk verwijderd, dit is een verordening. Alleen op je eigen privé terrein zoals tuin/woning daar mag je dit spandoek plaatsen.
Jaap (5-5-2020 om 21:36)
Het is verontrustend als je de reacties hier leest. Personen die alleen aan zichzelf denken. Zogenaamd beperkt in hun vrijheid. Bevrijdingsdag.......wat is dat? Zij zullen ook wel niets zien in vaccinatie en het 5G net. Helaas mensen die geen enkele verantwoordelijkheid kennen, zielig.