Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee mannen aangehouden voor fietsendiefstallen

Toegevoegd: 05-05-2020, 18.30 uur
Twee mannen aangehouden voor fietsendiefstallen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag rond 14.30 uur in Middelburg twee mannen uit Middelburg aangehouden op verdenking van meerdere fietsendiefstallen.

De twee mannen uit Middelburg, 28 en 36 jaar oud, liepen met een afgesloten damesfiets over straat. In een tuin aan de Baarsjesstraat probeerden ze het slot van de fiets open te breken. Door onderzoek van de politie werden nog vier fietsen gevonden die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Het framenummer van één van de fietsen kwam voor in een aangifte uit 2017.

De andere fietsen zouden wellicht ook gestolen kunnen zijn. De politie laat weten dat zij op dit moment de andere eigenaren niet kunnen achterhalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (6-5-2020 om 09:57)
Zit er ook een dames fiets bij met Zeeuwse knop fietstassen , zouden we eens mogen komen kijken naar de fietsen.
Emile (6-5-2020 om 09:52)
Gazelle vrouwenfiets met bruin zadel? Zwarte fiets is het. Of moeten we hiervoor langs het bureau?
Peter (6-5-2020 om 00:05)
Petje af voor de politie, Zag ze lopen met de fiets gebeld en politie was er binnen 5 min. Wel ondankbaar we betalen met zijn allen alles voor deze gasten en dan nog moeten stelen. Triest
heidi van den Heuvel (5-5-2020 om 18:55)
Zit er misschien ook een Batavus old Dutch bij?