Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten (mot)regen. Morgen overal regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op de kop in sloot na botsing Kloosterzande

Toegevoegd: 06-05-2020, 15.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - Bij een botsing in Kloosterzande is vanmiddag één persoon gewond geraakt. Eén van de betrokken auto’s kwam op zijn kop in de sloot tot stilstand.


De aanrijding vond rond 14.00 uur plaats op de Lange Nieuwstraat ter hoogte van de Kruisstraat. Beide bestuurders kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Na de klap kwam één van de voertuigen op zijn kop in de sloot tot stilstand.

Een toegesnelde ambulance heeft één persoon overgebracht naar het ziekenhuis. Over de verwondingen van het slachtoffer is verder nog niks bekend gemaakt. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (7-5-2020 om 07:30)
Als je de de foto's ziet moet er toch wel hard gereden zijn
Paulus (6-5-2020 om 22:29)
Is ook een onoverzichtelijk punt waar vooral in de Lange Nieuwstraat behoorlijk doorgereden wordt. Het wordt tijd voor wat extra waarschuwingsborden daa...r
mar (6-5-2020 om 22:08)
Bekende voorrangsfout. Wijds zicht en elkaar niet gezien. Hard rijden in de polders. Lekker rustig. Sta er niet vreemd van te kijken dat dit weer gebeurd. Sterkte en beterschap aan de gewonden.