Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepje in auto beboet vanwege softdrugs

Toegevoegd: 07-05-2020, 08.58 uur
Groepje in auto beboet vanwege softdrugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - De politie heeft na een overlastmelding vannacht in Clinge drie jongens betrapt die drugs bij zich hadden in hun auto.


Agenten werden rond 02.45 uur op pad gestuurd nadat was gemeld dat drie personen samen in een auto zaten en daarbij onvoldoende afstand hielden. Ze zorgden tegelijkertijd voor overlast. Voor de politie voldoende reden om poolshoogte te gaan nemen.

De personen bleken softdrugs bij zich te hebben en werden daarom bekeurd. “Ook een gebruikershoeveelheid is verboden in de gemeente Hulst”, zo schrijft de politie bij een bericht over het voorval op social media.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruud (8-5-2020 om 08:38)
In de coffeeshop mag het niet dus ga je in een afgesloten auto zitten zodat buren geen last van de rook hebben. Om 3 uur snachts. In hulst. En dan wordt niet alleen de politie gebeld, maar die komt ook daadwerkelijk! Ik kan me niet voorstellen dat er een 'dreigende sfeer' of ander inbreker excuus aanwezig was om je zorgen te maken over die auto. Als het vermeld had kunnen worden had het er gestaan. Er was geen geluidsoverlast. Dit is gezeik van de buren en zielig van agenten! Rook voortaan lekker in huis, dan hebben die buren meer overlast, maar weinig meer te klagen bij de politie. Reacties ook weer alsof er heroine gespoten wordt tussen de kinderen. De enkeling die rekening houdt met een ander gaan afzeiken en beboeten. Goed bezig.
te duur (7-5-2020 om 13:30)
@ J v P, tja, een bepaalde politieke stroming vond het nodig om in plintenklotsende winsttijden de politie weg te bezuinigen om zo nog meer geld te schrapen. En nu is het een wetteloze bende, anarchie, maar dat willen we hier graag want NL stemt daar toch voor ?
J v P (7-5-2020 om 12:38)
Grapje denk ik ? Dit zie je in terneuzen middelburg goes en vlissingen elke avond en nacht hahaha dus de politie komt alleen als er iemand melding doet ??? Nu snap ik waarom dat hier al jaren en jaren doorgaat, Politie is er dus niet, die komen pas als je belt blijkbaar.. Politie on Demand, nieuwe stijl !
Big Boys (7-5-2020 om 11:40)
jongens in een auto ? in dacht dat alleen volwassenen een rijbewijs konden halen ?
Cookie-instellingen beheren