Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Voor de 4e keer zonder rijbewijs: brommer kwijt

Toegevoegd: 07-05-2020, 09.10 uur
Voor de 4e keer zonder rijbewijs: brommer kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft woensdagavond een 20-jarige man voor de vierde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs op een bromfiets.


De politie betrapte de hardleerse inwoner van de gemeente Borsele op Zuid-Beveland. Dit keer werd besloten om de brommer waarop hij reed in beslag te nemen. De officier van justitie zal bepalen wat er met het vervoersmiddel gaat gebeuren.

Op 16 april werd de jongeman ook al bekeurd. Toen gebeurde dat bij de Vierwegen in Kapelle. Volgens de politie maakt de 20-jarige zich niet alleen schuldig aan het rijden zonder rijbewijs maar ook aan het overtreden van de maximumsnelheid en het rijden door rood.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (7-5-2020 om 15:39)
Bij de eerste keer al brommer in beslag nemen en een dikke boete.Bij de 2e keer snelrecht en hup de bak in en niet een week voorwaardelijk maar 6 maanden onvoorwaardelijk anders leert dit soort het nooit want morgen rijd dit figuur weer rond maar dan op een gestolen scooter.
AntiGSM (7-5-2020 om 13:14)
Nog even een vergeten detail: als je de pech hebt dat zo'n bestuurder zonder rijbewijs op je auto vliegt dan mag je hopen dat je allrisk verzekert bent ben want de tegenpartij is niet verzekerd zonder rijbewijs! En dit soort figuren staan dan ook niet met geld klaar voor jou! Ik vind inderdaad dat hier veel te soepel mee omgegaan wordt, hier leren ze niets van. Dus brommer door de pers (mag hopen dat het een dure is) en als pakketje teruggeven.
PP 12 (7-5-2020 om 10:06)
Echt ? En nu ? Is dit een grap of ? Dit gebeurt 500 x per dag in Vlissingen haha en heeft niks met hardleers te maken dit is gewoon omdat er geen straf is.. Blijkbaar volgt er dus geen echte sanctie waar hij van leert... Als er echt een straf was deed hij het niet meer... Net als een hond of een ezel, je leert van fouten en correcties maar er word dus niet echt straf gegeven... Ik kom genoeg scooters tegen die 80 rijden op een snor en met een blow rokend al rijdend door de stad of boulevard rijden.. Er komt dus ook een 5e en 6e en 7e x hoor
Cookie-instellingen beheren