Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Auto op zijn kop na ongeluk N57 Middelburg

Toegevoegd: 07-05-2020, 12.02 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - In het Dampoortaquaduct op de (N57) onder het Kanaal door Walcheren in Middelburg is donderdagochtend een ongeluk gebeurd. Een personenauto is hierbij op zijn kop terecht gekomen.


Het ongeluk op de Havenpoortweg (N57) gebeurde rond 10.55 uur. Een personenauto met daarachter een aanhangwagen sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop. Het voertuig is uiteindelijk op zijn kop tot stilstand gekomen. Naast een ambulanceteam werden ook twee voertuigen van de brandweer ter plekke gestuurd. Voor zo ver bekend is de brandweer uiteindelijk niet meer ingezet. Ambulancepersoneel heeft ter plekke ten minste één persoon behandeld.

Door het ongeluk is het aquaduct in de richting van industriegebied Arnestein volledig afgesloten geweest. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om het betrokken voertuig weg te slepen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren