Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Meisjes vallen man en vrouw aan in Terneuzen

Toegevoegd: 07-05-2020, 17.55 uur
Meisjes vallen man en vrouw aan in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Op de Axelsestraat in Terneuzen zijn zaterdagavond een man en een vrouw door enkele meisjes aangevallen. Het duo reed op de fiets en waarschuwde de meisjes, die te voet de weg overstaken en hierbij het rode verkeerslicht negeerden.


Het incident gebeurde rond 20.15 uur. De man (29) en de vrouw (30) fietsten richting het centrum. Nadat ze de meisjes hadden gewaarschuwd werden ze op een grove wijze uitgescholden. Toen het tweetal terug reed, werden ze geslagen en op de grond gegooid. Hierna schoten enkele voorbijgangers te hulp.

De meisjes worden geschat in de leeftijd van 13 a 14 jaar. De slachtoffers beiden uit Terneuzen hebben zich onder doktersbehandeling gesteld. De politie vraagt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DOEISLIEF (8-5-2020 om 11:54)
Ik kan me vergissen maar volgens mij zijn voetgangersstoplichten wettelijk niet gebiedend voor voetgangers. Buiten dat is het natuurlijk vreemd anderen ongevraagd de les te gaan lezen, om dan vervolgens bij de te verwachten repliek eventjes te gaan stoppen om verhaal te gaan halen. In deze maatschappij heb je dan al snel problemen als je je zo gedraagt. Dat is natuurlijk niet goed te praten en die geweldspleging van die kinderen absoluut buiten alle proporties en dient nodig hard aangepakt te worden. Maar denk even na voor je een grote bek gaat opzetten in het openbaar want voor je het weet komen twee "verkeerde" elkaar tegen en dan is het huilie huilie. En dat voor zoiets pietluttigs als door rood licht lopen, belachelijk ! schaam je.
lol (8-5-2020 om 11:27)
Waarom draai je dan om, als je meisjes van 13 jaar niet aan kan?
Margriet Sengers (7-5-2020 om 21:59)
Wat een tuig!
vind ik ook (7-5-2020 om 20:02)
Je kan tegenwoordig niet teveel tegen de jeugd zeggen of corrigeren sommigen willen hun eigen gang kunnen gaan want dat doen ze waarschijnlijk thuis ook zonder dat er iets van gezegd wordt.
Michel (7-5-2020 om 18:45)
13-14 jarigen, en dan al misdader zijn, het moet niet gekker worden. Maar ja, daar lopen meer gekken rond dan er opgesloten zitten. Flink straffen die handel.
Nel (7-5-2020 om 18:37)
"Dit is niet te geloven"riep ik toen ik dit las. Wat zei Rutte ook alweer? Zorg voor elkaar. Ik denk dat hij niet dit bedoeld. 13 en 14 jaar!!!???
Cookie-instellingen beheren