Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisjes die stel aanvielen in Terneuzen melden zich

Toegevoegd: 07-05-2020, 23.04 uur
Meisjes die stel aanvielen in Terneuzen melden zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De meisjes die zaterdagavond op de Axelsestraat in Terneuzen een man en een vrouw hebben aangevallen hebben zich bij de politie gemeld. Dat laat de politie vanavond weten.

Het incident gebeurde rond 20.15 uur. De man (29) en de vrouw (30) fietsten richting het centrum. Nadat ze de meisjes hadden gewaarschuwd, omdat deze te voet de weg overstaken en het rode verkeerslicht negeerde, werden ze op een grove wijze uitgescholden. Toen het tweetal terug reed, werden ze geslagen en op de grond gegooid. Hierna schoten enkele voorbijgangers te hulp.

De slachtoffers beiden uit Terneuzen hebben zich onder doktersbehandeling gesteld. Vanavond liet de politie weten dat de meisjes zich hebben gemeld. De politie vraagt getuigen zich te melden.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (10-5-2020 om 16:18)
@Jacco, de reactie die jij gaf aan @sticks en stones was zeer terecht. @sticks en stones, de reactie die jij gaf heeft de indruk dat jij ook zo in het leven staat van , ik leef zo ik wil en aan de rest van de wereld heb ik schijt.
Jacco (10-5-2020 om 11:16)
@ sticks en stones, als mensen en in dit geval ook kinderen van 13/14 jaar zich niet aan regels houden, mag daar gerust iets van gezegd worden vind ik. Ze liepen de weg over door rood licht. Ze sloegen zelf ook door in het rood want geven een grote mond en slaan om zich heen. Niet goed opgevoed. Dus hoe kun je dit zeggen?
bram goeree (8-5-2020 om 14:16)
goed dat zij zich ''vrijwillig'' hebben gemeld .maar dat wil niet zeggen dat ze er dan ook makkelijk mee weg moeten komen .alle materiele schade laten betalen plus een flink bedrag voor de emotionele schade.als zij dit niet kunnen betalen gezien hun leeftijd dan de ouders laten betalen .dan begrijpen ze misschien wat voor een idioot gedrag zij hadden.het word steeds gekker en jonger jammer genoeg
sticks & stones (8-5-2020 om 12:35)
En waarom reed dat tweetal dan terug ? even verhaal halen ? vragen of ze problemen hadden ? omdat ze niet deden wat ze hen opgedragen hadden ? Omdat ze dachten de taak als plaatselijke vervanger van de wettige handhaver de politie wel even op zich te nemen ? omdat ze "volwassen" waren ? mensen die zo dreigend eventjes terug komen om het "te regelen" zoeken duidelijk problemen. en guess what ? gevonden ! En ? was het dat allemaal waard ? ik denk niet dat we zitten te wachten op dit soort doe het zelf rechters. De normale omgansvorm is nog steeds dat je je niet bemoeid met andermans zaken die jou niets aangaan, "die schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarde"...klinkt bekent ?
PP-12 (8-5-2020 om 09:40)
Als ze 18 zijn lopen ze wiet-rokend met kinderwagen door de stad
TN'r (8-5-2020 om 09:32)
Dit is onze toekomst !!! Als ik hier zeg dat jongeren totaal de weg kwijt zijn en smartphone, drugs, jongens, sex en geld het belangrijkst vinden dan geloven ze je niet...Deze meiden hebben ook ouders die waarschijnlijk ook zo geleefd hebben, hun kinderen gaan dit dus ook allemaal doen en ze eindigen allemaal als bijstandsmoeder, zonder geld en zonder fatsoenlijke man ! Dat zie je nu al bij sociale diensten... Dit is nu de MTV generatie !