Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen verstopt zich achter te dunne boom

Toegevoegd: 08-05-2020, 18.47 uur
Ook troffen de agenten twee flessen met lachgas aan.
Ook troffen de agenten twee flessen met lachgas aan.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Vannacht kwamen er vanuit Hulst meldingen van overlast jeugd binnen bij de politiemeldkamer. Agenten zijn op de melding afgegaan om poolshoogte te nemen. De overlast zou uit de omgeving van de Zoutestraat komen.


Rond middernacht hoorden de surveillerende agenten een knal die uit de omgeving van het terrein van de scouting kwam. Zij zijn gaan kijken en troffen een groepje jeugd aan. De meesten maakten zich uit de voeten, maar één jongeman verstopte zich achter een (te dunne) boom en kon worden staandegehouden door de politie.

Tijdens een gesprekje zag een agent dat de jongen een blokje hasj weggooide. Hij is aangehouden voor overtreding van de opiumwet. Bij zijn fouillering later in het politiecellencomplex kwamen er nog een blok hasj en enkele honderden euro’s tevoorschijn. Ook troffen de agenten twee flessen met lachgas aan. Het waren flessen van twee kilo per stuk. De politie gaat onderzoek doen naar de herkomst van de flessen.

Van de aangehouden verdachte (een jongen van 17 uit Axel) zijn de ouders in kennis gesteld. Hij wordt vrijdag verder gehoord. Hij is ingesloten in een politiecellencomplex. Het terrein waar de scoutingclub is gevestigd is verboden voor onbevoegden. Voor die overtreding wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren