Weerbericht:
Grijs en kil, later perioden met regen en geleidelijk zachter
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Veroorzaker ongeluk Oost-Souburg aangehouden

Toegevoegd: 08-05-2020, 19.13 uur
De verdachte heeft zich vanavond op het politiebureau gemeld.
De verdachte heeft zich vanavond op het politiebureau gemeld.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De veroorzaker van de aanrijding in Oost-Souburg heeft zichzelf vanavond gemeld op het politiebureau. Het gaat om een 37-jarige man uit Vlissingen.


Rond 16.20 uur reed de man op een motor over de Westerscheldestraat en kwam hij ter hoogte van de Oosterscheldestraat in botsing met een 6-jarige meisje dat daar op de fiets reed. Deze kwam ten val en raakte gewond. Het slachtoffertje is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Vlissinger is er vervolgens vandoor gegaan. Meerdere eenheden van de politie hebben in de omgeving nog naar de verdachte gezocht. Hij meldde zich vanavond zelf op het politiebureau. Hier is hij aangehouden en wordt verhoord.

Bij de verdachte is door een arts bloed afgenomen om te bepalen of hij onder invloed reed. Dit bloedmonster zal worden onderzocht door het NFI. De uitslag hiervan wordt op een later moment bekend en zal aan het politie-onderzoek worden toegevoegd.

Van zowel de verdachte als het slachtoffer worden verklaringen opgenomen door de politie. Het meisje heeft, ter controle, de nacht in het ziekenhuis doorgebracht. Zij is niet levensbedreigend gewond en mag vermoedelijk het ziekenhuis vandaag verlaten. Verkeersdeskundigen van de politie onderzoeken de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750