Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meisjes op snorfiets aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 08-05-2020, 23.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Op het Baskenburgplein in Vlissingen zijn vrijdagavond twee meisjes op een snorfiets aangereden door een personenauto.


Het ongeluk gebeurde rond 22.10 uur ter hoogte van de Van der Helstlaan. De bestuurster van de personenauto wilde vanaf het Baskenburgplein de Van Helstlaan inrijden en verleende hierbij geen voorrang aan de snorfietsster die op het fietspad reed.

Beide meisjes kwamen ten val en zijn behandeld door ambulancepersoneel. Eén van hen liep verwondingen op en is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. De automobiliste kon haar weg vervolgen. Beide partijen zullen de schade op een later moment afhandelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RB (11-5-2020 om 19:39)
Je kan niet oordelen als je er niet meer van weet. Auto stond blijkbaar stil en scooter meisjes reden keihard. Iedereen super veel geluk gehad. Auto was wel fout, gezien feit fietspad/voorrang.
P (10-5-2020 om 15:30)
Heel bizar dat die meiden over het hoofd zijn gezien, het hele fietspad is volledig zichtbaar en daarbij helpt het als je je hoofd draait. Ik zou bijna denken opzet zo lomp is dit.
camiel (10-5-2020 om 12:30)
ook de binnen bocht genomen zo te zien. Auto staat wel ver naar links van de middenas. Haastige spoed???
Cookie-instellingen beheren