Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel vanwege kans op zware windstoten

Toegevoegd: 10-05-2020, 11.29 uur
Code geel vanwege kans op zware windstoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor de westkust code geel afgekondigd vanwege de kans op zware windstoten. De waarschuwing geldt ook morgen nog.


Volgens het KNMI zal de wind in de loop van de middag fors in kracht toenemen. Vanaf 17.00 uur moet rekening worden gehouden met zware windstoten van rond de 75 kilometer per uur. De wind komt uit noordelijke richting en de windstoten zullen nog aanhouden tot maandag 17.00 uur.

De meteorologen laten weten dat het verkeer en buitenactiviteiten hinder kunnen ondervinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
en weer mis (10-5-2020 om 18:30)
code geel, maar die enorme windhoos/tornado in brabant zagen ze even niet aankomen of zo ? het had net zo goed hier kunnen zijn natuurlijk. daarom geloof ik ook nooit in die kleur alarmen. er klop nooit ene ...zier van.