Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Duo betrapt op winkeldiefstal bij supermarkt

Toegevoegd: 11-05-2020, 12.25 uur
Duo betrapt op winkeldiefstal bij supermarkt
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Albert Heijn-supermarkt aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg zijn zondagmiddag twee personen betrapt op winkeldiefstal.

De twee, mannen van 26 en 32 jaar oud uit Estland, werden op heterdaad betrapt. Ze hadden volgens de politie geprobeerd om levensmiddelen ter waarde van 20 euro mee te nemen zonder deze af te rekenen bij de kassa.

Volgens de politie hebben de twee geen vaste verblijfplaats en zijn ze al vaker betrapt op onder meer winkeldiefstal. Het duo is door de politie vastgezet in het cellencomplex.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (12-5-2020 om 19:15)
Onbekend en Sha jullie geloven zeker ook nog in Sinterklaas.wat zijn jullie naief .mocht het zo zijn dat ze de spullen echt nodig hadden is er ook nog een andere manier dan stelen hoor .stel je voor dat iedereen die spullen ''nodig'' heeft zo gaat doen .wat voor een samenleving krijg je dan ?die hier om wat voor reden opgevangen wordt heeft zich maar te gedragen anders hoort hij of zij hier niet thuis vind ik .en Estland is geen onveilig land hoor
Sha (12-5-2020 om 17:21)
@onbekend mee eens!!!
Onbekend (12-5-2020 om 13:51)
Toen in zag dat dit artikel 4 reacties had kon ik al raden wat voor reacties dat zouden zijn. En exact die simpele reacties die hier onder staan had ik verwacht. Die mensen zijn hier misschien wel vanwege een goeie reden omdat het in Estland niet meer te doen was voor ze. En wat als ze deze spullen stalen voor hun dochter die ziek is maar het niet kunnen betalen ? Ik vind oordelen zonder de oorzaak te weten een beetje naïef en dom. Ik weet niet in wat voor situatie deze twee mensen zitten maar misschien zouden jullie wel hetzelfde doen in deze situatie. Denk is na voor je iets reageerd.
will (12-5-2020 om 01:18)
Dan hebben ze nu wel een verblijf plaats.en nog gratis oo
bram goeree (11-5-2020 om 22:26)
dus op hotel op onze kosten .waarom is het in Nederland zo moeilijk om ''mensen'' buiten de grenzen te krijgen ? de wetgeving aanpassen indien nodig .zo krijg je steeds minder draagvlak voor echte vluchtelingen
Gelijk (11-5-2020 om 18:59)
Ben het volkomen met ikke eens gelijk het land uit niet meer geld aan besteden voor opvang in een cel of elders.