Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verdachten diefstallen opgepakt bij AZC

Toegevoegd: 12-05-2020, 08.49 uur
Verdachten diefstallen opgepakt bij AZC
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanochtend op het terrein van het asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg twee verdachten opgepakt vanwege enkele diefstallen.

De politie hield de twee binnen in het complex aan de Laurens Stommesweg aan. Ze worden volgens de politie verdacht van fietsen- en winkeldiefstal. Wanneer de feiten precies zijn gepleegd, is niet duidelijk.

Het duo is vastgezet voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (14-5-2020 om 10:24)
Achiel: een ECHTE vluchteling ziet geen kans hierheen te komen. en ALS de vluchteling dat geluk heeft is die welkom TOT de situatie in zijn eigen land weer normaal is. wat zich "vluchteling" noemt zijn gelukszoekers die een paar 1.000 euro hebben betaald aan smokkelaars--die moet je NIET opvangen maar asap terugsturen.
willem (14-5-2020 om 06:25)
kanslozen moet je sowieso niet opvangen--geen bed-brood en bad geven. dat linkse gepamper moet stoppen. zet ze maar in een omheind terrein met een barak om te schuilen als het regent. verder geen luxe. zijn we er zo van af. we hebben al genoeg eigen tuig--op meer zitten we niet te wachten.
Henk (13-5-2020 om 11:53)
Beetje kort door de bocht om verdachten het land uit te zetten. Eerst maar eens een onderzoek met verhoor, daarna pas oordelen. Ohja en wat gaan we doen met de criminelen die niet uit het AZC komen? Waar moeten we die naar toe sturen.....
Kanus (13-5-2020 om 11:15)
Al stemt iedereen pvv.. Wint nog de vvd.. Alles is al uitgedacht SORRY
Mar (13-5-2020 om 03:57)
Enkeltje land van herkomst! Als je nu al niet met je poten van andermans spullen af kan blijven hoeft je ook niet heel die asielprocedure door! Criminelen hebben we hier al genoeg!
Achiel (12-5-2020 om 22:45)
@Miranda koppens Stel je moet je land ontvluchten omdat je politiek of om andere reden niet vrij bent om er te leven. Ga je dan in het land waar je netjes opgevangen wordt dingen stelen, mensen overvallen, vandalisme plegen etc? Je gedraagt je dan toch en bent blij dat je opgevangen wordt? Als je dit vertrouwen schaadt verlies je toch al je rechten of niet? Welk excuus is er om dit gedrag te vertonen of goed te praten?