Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 328 km

Man op e-bike botst met auto in Terneuzen

Toegevoegd: 12-05-2020, 13.01 uur
Man op e-bike botst met auto in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een aanrijding met een auto is dinsdagochtend op de Rooseveltlaan in Terneuzen een fietser op een e-bike gewond geraakt.


Het slachtoffer werd rond 07.20 uur aangereden op de kruising van de Rooseveltlaan en de Brahmslaan. Na de melding gingen zowel de politie als de ambulancedienst ter plekke. De bestuurder van de elektrische fiets, een 75-jarige man uit Terneuzen, bleek dusdanig gewond te zijn dat hij naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

De auto werd volgens de politie bestuurd door een 26-jarige vrouw (woonplaats onbekend). Zij bleef ongedeerd. Over de toedracht van de botsing is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (12-5-2020 om 19:04)
Forever-Young wel wat voorbarig met jou domme opmerking .el fietsen zijn niet opgevoerd maar zoals luuk opmerkt is 25 km de max met trapondersteuning .wat de meeste ''ouderen ''niet halen hoor .ook staat erbij dat de toedracht nog niet bekend is dus kan het ook een fout van de auto bestuurder geweest zijn of een noodlottige samenloop van omstandigheden .dus niet te snel zo een dom commentaar geven aub
Nel (12-5-2020 om 17:44)
Erg ziek word ik van de houding van "jongeren"naar de oudere mens. Die moeten eerst nog maar zien om die leeftijd te halen en dan nog gezond zijn. Ik zie heel veel jongeren die een minachting voelen voor de oudere mens. Je bent het zo hoor!! En nee ik ben niet oud maar schaam me plaatsvetvangend voor de mensen die zich zo schandalig uitlaten tegenwoordig over oudere mensen. Mooi dat deze meneer nog naar buiten kan en kan fietsen. Hij is aangereden door iemand die niet oplette hoor!!!!
John (12-5-2020 om 16:22)
Voordat de schuld op de bejaarde man geschoven wordt (altijd weer die oudjes op die snelle fietsen), de mevrouw met de 'Oostblok nationaliteit' heeft volgens mij 'simpelweg' verzuimd voorrang te verlenen... Niets te maken met 'opgevoerde fietsjes' of 'levensgevaarlijke bejaarden'...
Moeder (12-5-2020 om 16:12)
75 hoogbejaard?? Tssss. Juist hartstikke goed dat deze persoon nog gewoon buiten komt. Beterschap voor hem!
luuk (12-5-2020 om 14:58)
De meeste ouderen doen het wel goed en opgevoerd zijn die E Bikes niet denk ik maar op vol vermogen en een grote versnelling zit je zo op 25 km het maximum en als je dan plots moet remmen is dat niet zo slim
Forever Young (12-5-2020 om 14:07)
Het lijkt tegenwoordig ook wel of de hoogbejaarden geen besef meer van hun leeftijd hebben. Die scheuren mij op hun elektrisch opgevoerde fietsjes regelamtig voorbij waar ik dan rem..
Cookie-instellingen beheren