Weerbericht:
Enkele buien, mogelijk met onweer. Maandag wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man op e-bike botst met auto in Terneuzen

Toegevoegd: 12-05-2020, 13.01 uur
Man op e-bike botst met auto in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een aanrijding met een auto is dinsdagochtend op de Rooseveltlaan in Terneuzen een fietser op een e-bike gewond geraakt.

Het slachtoffer werd rond 07.20 uur aangereden op de kruising van de Rooseveltlaan en de Brahmslaan. Na de melding gingen zowel de politie als de ambulancedienst ter plekke. De bestuurder van de elektrische fiets, een 75-jarige man uit Terneuzen, bleek dusdanig gewond te zijn dat hij naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

De auto werd volgens de politie bestuurd door een 26-jarige vrouw (woonplaats onbekend). Zij bleef ongedeerd. Over de toedracht van de botsing is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (14-5-2020 om 17:37)
Wat een oeverloos gezwets
Elly (14-5-2020 om 11:43)
Kees waar lul je over.als je niet weet hoe het gebeurd is hou dan je mond
fietser (14-5-2020 om 09:48)
Wat een rare reacties. Op de plek waar het ongeval is gebeurd, ten eerste liggen daar fietspaden, maar mag je de Rooseveltln daar niet oversteken!? Dus is het bij de oversteek van het fietspad gebeurd. We waren er niet bij en weten het niet toch?
Kees (14-5-2020 om 05:38)
Nou nel het begint met richting aan geven nou .ik denk dat bijde bestuurders niet te kennen hebben gegeven welke kant ze op willen. Nou en dan is dit het resultaat. Kijk maar eens goed in het verkeer hoeveel mensen richting aangeven.dan zal je schrikken. Die dat niet doen.tor grootte frustratie vande ander.je moet weer onnodig stopen. Leuk hé geef gewoon richting aan kleine moeite en ieder kan veilig zijn of haar weg vervolgen.
M. Hamelink (13-5-2020 om 20:17)
Tegenwoordig zijn ouderen net zo respectloos als de jongeren van nu.. daarom vind ik het jammer dat zowel de ouderen als de jongeren generatie over een kam gescheert worden!!! Buitom wie zn schuld het was of wie niet. Veel sterkte voor deze meneer! Groetjes een JONGE vrouw van 24
Nel (13-5-2020 om 17:21)
Kees is het je al eens opgevallen dat degenen die zo hard scheuren de jongeren zijn?