Weerbericht:
Vandaag perioden met zon, maandag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser door auto geschept op N59

Toegevoegd: 12-05-2020, 15.53 uur - Update: 12-05-2020, 17.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWERKERK - Een fietser is vanmiddag op de Rijksweg (N59) tussen Zierikzee en Nieuwerkerk gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een personenauto.


De aanrijding vond rond 14.45 uur plaats op de kruising met de Oude Polderijk. De fietser, volgens een woordvoerder van de politie een oudere man, raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de auto raakte voor zover bekend niet gewond. Hij is door de politie meegenomen om een verklaring af te leggen.

Vanwege de hulpverlening en sporenonderzoek moest een deel van de N59 tijdelijk worden afgesloten. Het verkeer werd door Rijkswaterstaat over de parallelwegen geleid. Rond 16.15 uur had de verkeerspolitie haar onderzoek ter plekke klaar en kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren