Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Aanhangwagen op zijn kop N57 Middelburg

Toegevoegd: 12-05-2020, 22.13 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg is dinsdag aan het einde van de middag een aanhangwagen op zijn kop beland.


Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur tussen het Dampoortaquaduct en de afslag naar bedrijventerrein Ramsburg. Door het ongeval belandde wat lading op het wegdek en ook raakte een personenauto aan de achterzijde beschadigd. Niemand liep letsel op. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om te takelen. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zette tijdelijk één rijstrook af.

Dinsdagavond gebeurde rond 19.55 uur ook nog een ander ongeval op de N57, dit keer op de oprit vanaf de rotonde bij de Ampèreweg. Ook dit keer was er geen sprake van letsel. Wel moest een personenauto getakeld worden door bergingsbedrijf Kuzee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (13-5-2020 om 16:41)
Je overdrijft !!
Peter Quest (13-5-2020 om 09:06)
Ah was het weer zo ver. Gebeurt tegenwoordig dagelijks daar met aanhangwagens.
Cookie-instellingen beheren