Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Brandstichtende jongeren met messen op zak

Toegevoegd: 12-05-2020, 22.27 uur
De jongeren hadden deze twee messen bij zich.
De jongeren hadden deze twee messen bij zich.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdagavond in Goes enkele jongeren betrapt die probeerden brand te stichten. Ze bleken ook messen bij zich te hebben.


Het politieteam Oosterscheldebekken meldt via Facebook dat zij de jeugd aantrof in een parkje in Goes na een melding van overlast. De groep had een fles terpentine bij zich en hield zich volgens de politie bezig met brandstichting.

Bij de jongeren werden ook twee messen aangetroffen. Deze zijn door de agenten meegenomen om te worden vernietigd. De eigenaren hebben er afstand van gedaan. De politie laat weten dat er verschillende bekeuringen zijn uitgedeeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (13-5-2020 om 09:26)
Beste mensen de jeugd is de baas aan het worden. De Politie staat soms machteloos die zijn in veel gevallen de dupe van deze maatschappij. De oorzaak? die ligt in den Haag. Door bezuinigingen en het slappe beleid kan het zover komen. Als een agent hard moet! optreden en er is iemand gewond geraakt daardoor wordt er een onderzoek ingesteld. Keiharde straffen bij geweld tegen een agent is een lachertje de crimineel wordt beschermd en de agent staat letterlijk n zijn hemd. En in dit geval de ouders zwaar bebeoeten.
Peter (13-5-2020 om 08:51)
de jongeren hebber er afstand van gedaan????? verwijzend naar de messen. Het is toch niet te geloven he. Wat een land. Een flink pak slaag en torenhoge boete dat moeten ze krijgen. En.. eventuele schade betalen.
Wim (13-5-2020 om 07:16)
Wat de jeugd tegenwoordig bij ter dragen als messen en dan brandstichten kwam toch niet voor in mijn jeugd jaren, tevens vraag ik me af of de ouders nu ook weten wat der kinderen meedragen zoals messen.
Koos P. (12-5-2020 om 23:03)
Toch wel zorgwekkend dat het tegenwoordig vrij normaal is onder jongeren om met een mes op zak te lopen. Hoe ontwikkeld zich dit de komende jaren? Loopt de jeugd over 10 jaar met een vuurwapen op zak, omdat dat dan normaal is?
Mijn mening (12-5-2020 om 22:33)
Ik snap het niet meer,
Cookie-instellingen beheren