Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 99 km

Agressieve mannen weigeren trein te verlaten

Toegevoegd: 13-05-2020, 09.17 uur
Agressieve mannen weigeren trein te verlaten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een trein zijn dinsdagavond laat in Vlissingen drie Poolse mannen aangehouden die weigerden de coupé te verlaten.


Treinpersoneel had de drie al gevraagd om naar buiten te gaan. Daar gingen ze echter niet op in en daarom werd rond 01.00 uur de politie ter plaatse gevraagd. Die trof de drie slapend aan. Nadat ze wakker waren gemaakt, werd hen gevraagd zich te legitimeren. De drie Polen bleken geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben en leken volgens de politie dronken.

Ook na tussenkomst van de politie weigerden de drie de trein te verlaten. Sterker nog, de zaak escaleerde verder: “Ze begonnen te schelden, schoppen, spugen en uitten doodsbedreigingen in de richting van de agenten. Bij één van de mannen viel een mes uit zijn zak”, zo vertelt de politie.

De mannen, 25, 31 en 32 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Ze zitten nog vast en zullen vandaag gehoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (13-5-2020 om 12:28)
Dan toch maar terugsturen. spugen naar agenten kan niet maar in deze tijd is hoogst gevaarlijk. Het hele gedrag van deze "heren" is verfoeilijk!
Fred (13-5-2020 om 12:01)
Vandaag verhoord, en vervolgens met een nooit betalende boete op staat gezet. Wordt vervolgd.
Annet (13-5-2020 om 11:44)
Hoog tijd dat onze agenten ook uitgerust worden met die spatmaskers. Het zal je familie maar zijn die bespuugd wordt.
Peter (13-5-2020 om 11:36)
ze hebben geluk, nu hebben ze onderdak, liefst zo lang mogelijk.
PP-12 (13-5-2020 om 10:36)
Jaja zo gaat dat in NL en Europa ! Politie kan en mag hier niks aan doen.. Oostblokkers mogen alles hier dat is hun recht vanuit EU regels uit Brussel... Omdat ze hier goedkoop arbeid verrichten kun je ze niks maken ! Uitzetten mag niet van de wet ( nu met Corona al helemaal niet ) en boete's betalen ze niet en hoeven ze ook niet te betalen van Mark Rutten want er is geen samenwerking met justitie en er is geen 1 incassobureau die naar het oostblok reist om geld te innen.. Dit weten al die oostblokkers donders goed dus daarom doen ze in Nederland alles wat verboden is voor normale Nederlanders...Dit gaat alleen maar erger worden, veeeeel erger ! Zelfs alimentatie betalen ze niet, geen wettelijke regels voor ! Hoera voor Brussel !!!
June (13-5-2020 om 10:01)
Linea recta terug naar eigen land.
Cookie-instellingen beheren