Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Agressieve mannen weigeren trein te verlaten

Toegevoegd: 13-05-2020, 09.17 uur
Agressieve mannen weigeren trein te verlaten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een trein zijn dinsdagavond laat in Vlissingen drie Poolse mannen aangehouden die weigerden de coupé te verlaten.


Treinpersoneel had de drie al gevraagd om naar buiten te gaan. Daar gingen ze echter niet op in en daarom werd rond 01.00 uur de politie ter plaatse gevraagd. Die trof de drie slapend aan. Nadat ze wakker waren gemaakt, werd hen gevraagd zich te legitimeren. De drie Polen bleken geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben en leken volgens de politie dronken.

Ook na tussenkomst van de politie weigerden de drie de trein te verlaten. Sterker nog, de zaak escaleerde verder: “Ze begonnen te schelden, schoppen, spugen en uitten doodsbedreigingen in de richting van de agenten. Bij één van de mannen viel een mes uit zijn zak”, zo vertelt de politie.

De mannen, 25, 31 en 32 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Ze zitten nog vast en zullen vandaag gehoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (13-5-2020 om 17:58)
Ben niet perce Fan van ongecontroleerd Machts gebruik en Gewelds Monopoly maar in tijden van Pandemie met Quote: schelden, schoppen, spugen en uitten doodsbedreigingen mag misschien toch wel even de wapen stok er over heen en dan keken we maar toevallig de andere kant op geen vrijbrief veder voor regel 1 van me betoog
Mijn mening (13-5-2020 om 17:31)
Zonder pardon flink straffen en levenslang als ongewenst vreemdeling registreren. Vervolgens uitleveren aan Polen, misschien hebben ze daar ook nog wat tegoed. Er zit al genoeg gajes in dit land.
Johan (13-5-2020 om 16:58)
"Lang leve Nederland !" Ja, voor die Polen dan hè... Níet voor Nederlanders. Wát een k*tland leven wij toch. Maar goed, nog drie jaar hier en dan gaan we emigreren. Ik kan niet wachten..
AD. (13-5-2020 om 16:23)
Leuk he die bezopen polen over de vloer die denken dat hier alles mag en kan.
Biggetje (13-5-2020 om 14:14)
Postzegel op hun kont en terug sturen naar Polen.
bram goeree (13-5-2020 om 13:56)
zet ze op een trein richting uitgang Polen .dat tuig hebben we hier NIET nodig ook niet om te werken