Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt pech en wordt opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 13-05-2020, 12.16 uur
Man krijgt pech en wordt opgepakt voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 42-jarige man uit Vught is gisteren aangehouden op de A58 bij Rilland omdat hij afgelopen zaterdag in Goes een vrouw zou hebben mishandeld. Hij kon worden achterhaald omdat hij onderweg pech had gekregen met zijn auto. De man bleek verder zonder rijbewijs te rijden en zou ook nog eens hebben getankt zonder te betalen, zo meldt de politie.


Een 62-jarige bewoonster van een appartementencomplex aan de Beukenstraat in Goes stond zaterdag op haar echtgenoot te wachten toen ze zag dat een voor haar onbekende man de gezamenlijke ruimte in het appartementencomplex binnenliep. “Hij belde aan bij verschillende woningen. De vrouw vertrouwde het niet en maakte foto’s van de onbekende man. Kennelijk was de man hier niet van gediend. Hij probeerde de telefoon van de vrouw uit haar handen te rukken. Toen dit niet lukte gaf hij het slachtoffer een paar flinke tikken en ging er vandoor, de vrouw hevig ontdaan achterlatend”, zo vertelt de politie vandaag.

Na het incident werd de politie gebeld en de vrouw kon de opgeroepen agenten vervolgens de beelden laten zien die ze van de man had gemaakt. Agenten gingen naar de man op zoek maar troffen hem niet aan. Ook een oproep via Burgernet om naar de man uit te kijken leverde niets op.

Pech
Agenten kwamen later echter toch achter de naam van een mogelijke verdachte. Er werd contact gelegd met een officier van justitie en die gaf toestemming voor een aanhouding buiten heterdaad. Dat de man gisteren alsnog kon worden aangehouden, berust echter op toeval. Hij kon namelijk worden opgepakt omdat hij pech had gekregen op de A58 ter hoogte van Rilland.

Bij de politie werd dinsdag melding gemaakt van een auto die zeer gevaarlijk in de middenberm van de snelweg stond. De bestuurder leek pech te hebben en zowel de politie als een berger werden op pad gestuurd. Ter plekke werd bij de auto de 42-jarige man uit Vught aangehouden. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Nader onderzoek wees uit dat dit de man betrof die werd gezocht voor de mishandeling.  Hij werd daarom gearresteerd en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Inmiddels is duidelijk dat de man ook wordt verdacht van het tanken zonder te betalen bij een tankstation in Bergen op Zoom. Hij zit nog vast en zal gehoord worden door rechercheurs. De auto van de man werd door de berger afgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-5-2020 om 13:22)
De eerste woorden die bij mij opkomen zijn; knettergek, laf, saddistisch en leeg. Wat een zielepoot dat ie zijn dopaminefix alleen zo kan krijgen. Mooi werk van de politie dat ze hem hebben kunnen achterhalen! Deze psychopaat mag meteen TBS krijgen voor z'n antisociale stoornis al genezen ze daar helaas nooit van omdat zoiemand geen greintje empathie heeft en ervan geniet om gehaat te worden. Kortom, bekrompen en knettergek.
Cookie-instellingen beheren