Weerbericht:
Wisselvallig en aan zee soms veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitse man (50) vermist vanuit Groede

Toegevoegd: 13-05-2020, 17.24 uur - Update: 13-05-2020, 18.50 uur
Duitse man (50) vermist vanuit Groede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GROEDE - De politie is in Groede en omgeving op zoek naar een Duitse man die sinds vanmiddag wordt vermist. Dat wordt gemeld via Burgernet.


De man is rond 15.30 uur voor het laatst gezien bij de Voorstraat in het dorp. De man is 50 jaar oud, ongeveer 1,90 meter lang en hij heet een slank postuur. De Duitser heeft kort donker haar. Hij draagt een grijze trui en een spijkerbroek. Een politiehelikopter heeft vanaf even voor 18.00 uur de kust afgezocht tussen Nieuwvliet-Bad en Breskens. Ook werd boven Groede gevlogen.

Rond 18.45 uur meldde de politie dat de man ondanks de zoekactie met de helikopter nog altijd niet terecht was. Tips zijn daarom nog altijd welkom bij de politie via 112. De politie gaat door met zoeken naar de man. Hierbij zal ook een speurhond ingezet worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750