Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Slingerende automobiliste van snelweg gehaald

Toegevoegd: 13-05-2020, 17.30 uur
Slingerende automobiliste van snelweg gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - De verkeerspolitie van de regio Zeeland-West-Brabant heeft vanmiddag bij Rilland iemand aan de kant gezet die even daarvoor al slingerend op de A4 was gezien.


De automobiliste werd door de politie opgepikt en vervolgens gecontroleerd. Volgens de politie verklaarde de vrouw dat ze wat vermoeid was door de felle zon en de snelheid. Verder bleek er niets aan de hand te zijn.

De verkeersagenten grijpen het voorval aan om weggebruikers op het hart te drukken om hun ogen en aandacht te allen tijde op en bij de weg te houden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (14-5-2020 om 16:59)
@Alex, die nieuwe 100 km/u is inderdaad knap vermoeiend / vervelend. 100km/u op de SNELweg is nergens voor nodig, niet beter voor de veiligheid en niet beter voor het milieu. Op he stukje Middelburg - Goes en terug heb ik me stierlijk zitten vervelen achter het stuur
Alex (14-5-2020 om 11:09)
Ja, die nieuwe 100 km is zooo vermoeiend
AntiGSM (14-5-2020 om 11:02)
Die had het dus gewoon te druk met de smartphone, dat mensen hier nog intrappen.....
Cookie-instellingen beheren