Weerbericht:
Winterse buien, later droger. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Auto te water bij Retranchement

Toegevoegd: 13-05-2020, 20.01 uur - Update: 13-05-2020, 22.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

RETRANCHEMENT - In het Uitwateringskanaal bij Retranchement is vanavond een auto te water geraakt. De inzittende kon zelf uit het voertuigen komen en naar de kant zwemmen.


Rond 19.40 uur werd er alarm geslagen voor het ongeluk aan de Noordelijke Kanaalweg. Volgens de Veiligheidsregio was er door nog onbekende oorzaak een auto in het water beland waar nog iemand in zat.

De bestuurder kon zelf uit zijn voertuig klimmen en naar de kant zwemmen. De brandweer heeft het slachtoffer uit het water geholpen en overgedragen aan de ambulancedienst. Deze heeft de gewonde met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (14-5-2020 om 07:12)
Hoe is die nou in water gekomen en met de boden naar boven maar gelukkig goed afgelopen
Cookie-instellingen beheren